Лайм

В'ячеслава Узелкова прооперували після госпіталізації та скарг на зіпсоване спортом здоров'я

Спортсмен показав фото з лікарні та розповів про свій стан

Колишній український боксер В'ячеслав Узелков, який нещодавно ділився подробицями стосовно серйозних проблем зі здоров'ям, розповів про перенесену операцію. Так, у соцмережах він повідомив, що в одній зі столичних лікарень йому провели хірургічне втручання.

З якої саме причини робилася операція, чоловік зазначати не став. Проте раніше натякав, що вимушений був розпочати лікування через зіпсоване спортом здоров'я. В Instagram-stories він додав, що маніпуляція пройшла успішно і він почуває себе добре.

Читайте на тему: Важкохворий дизайнер Олексій Залевський подякував українцям, які зібрали йому кошти на лікування.

В'ячеслав УзелковФото: instagram.com/uzelkov_official

Також чоловік розповів, що невдовзі його випишуть із медичної установи. "Дякую лікарям лікарні Шалімова. Життя продовжується. Пару днів – і в бій. Операція позаду", - написав спортсмен.

Узелков не надто активно розповідає подробиці стосовно свого здоров'я, але напередодні він повідомив, що з ним трапилося щось серйозне. Це сталося на початку лютого, коли він опинився в одній з вінницьких лікарень, а вже згодом його на "швидкій" провезли до Києва. Боксер проходить лікування в Національному науковому центрі хірургії та трансплантології імені Шалімова.

У своїх минулих дописах зірка натякав, що причиною його інвалідності стала успішна боксерська кар'єра. Окрім того В'ячеслав закликав батьків, які мріють щоб їхні діти мали високі спортивні досягнення, ставитися до цього обдумано та відповідально.

"Я ніколи і не міг підозрювати, що моя спортивна кар'єра закінчиться саме тут. В лікарні Шалімова. Я не відмовляю від результатів і досягнень і усіх почестів. Але потім що? Лікарня і інвалідність і допомога друзів, - йшлося в одному з постів чоловіка. – Як кажуть: спорт - це життя. А я скажу: професійний спорт - це інвалідність. Усім миру і добра і обдумуйте вибір для ваших дітей".

Читайте також: Хвора Катерина Тишкевич розповіла про свій стан і оцінила шанси на повернення в кіно.

Фото: instagram.com/stories/uzelkov_official

Нагадаємо, у минулому спортсмен пережив інсульт після одного з боїв - це сталося в 2012-му. Після цього ще майже два роки відомий українець виходив на ринг, кожного разу ризикуючи своїм життям. Останній його поєдинок відбувся у 2014 році. В цілому за свою кар'єру він провів більше 30 поєдинків, у більшості з яких здобув першість.

Після завершення кар'єри боксера Узелков став телеведучим та фітнес-тренером. У 2021 році знімався в програмі "Одруження наосліп" із Юлією Черницькою (7 сезон, 1-ий випуск). Зрештою віддав каблучку Юлії, заявивши, що досі кохає колишню дружину Марину, з якою виховує двох дітей.

У грудні 2023 року знаменитість повідомив, що після розлучення йому таки вдалося відшукати кохання. Чоловік здивував шанувальників новиною про те, що збирається одружитися вдруге.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації