Лайм

Знаю, як вона це любить: Кравець у день народження Олени Зеленської розповіла про бажання першої леді

Першій леді виповнилося 46 років

6 лютого Олена Зеленська, яка на початку місяця з робочим візитом відвідала Латвію та Берлін (Німеччина), відзначає своє 46-річчя. У день народження першої леді її близька подруга Олена Кравець розповіла, як вона змінилася за час великої війни та про що мріє після перемоги України.

В ефірі "Сніданку 1+1" акторка сказала, що після початку повномасштабного вторгнення дружина Володимира Зеленського, яка з президентом "іде в ногу однією дорогою", усвідомила свою "м'яку силу". За її словами, перша леді України дуже по-жіночому доносить світові правду про війну, але водночас робить це неймовірно потужно.

Читайте також: Мені потрібен чоловік, а не історична особа: Олена Зеленська розповіла, як живе їхня родина.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Вона прийняла це рішення чоловіка [стати президентом України]. Просто прийняла. І сконсолідувала дуже багато зусиль внутрішніх, щоб йти з ним в ногу однією дорогою, - сказала Кравець. - Мені здається, вона усвідомила свою м'яку силу. Вона усвідомила це. Як вона доносить правду болючу, дуже по-жіночому, але водночас дуже потужно".

Останні два роки заради безпеки Олена Зеленська з дітьми живе окремо від чоловіка. А в одному з недавніх інтерв'ю зізнавалася, що перше, що вона зробить після закінчення війни, - сяде в машину і втече в тихе місце з краєвидом на Дніпро.

Олена Кравець сказала, що першій леді дуже хочеться усамітнення, побути наодинці з собою. "Я знаю, як вона це любить, як їй це необхідно", - зазначила подруга та кума Олени Зеленської.

Фото: instagram.com/lennykravets

Телеведуча знає подружжя Зеленських вже 29 років і каже, що завжди захоплювалася їхніми стосунками. До президентства Володимира пара часто подорожувала лише удвох.

"Вони удвох просто їхали, просто їхали кудись. І в цьому стільки лише їхнього світу, лише їхнього мікрокосмосу. І романтично це, звичайно. Ось вони не втрачали це. Олена готує дуже класно, до речі, дуже смачно", - поділилася Кравець.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше донька Олени Кравець Марія розповіла про дружбу з донькою Володимира та Олени Зеленських.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували