Лайм

Акторка Наталі Портман офіційно розлучилася з чоловіком після 11 років шлюбу

Причиною розлучення називають зраду танцюриста

Акторка Наталі Портман розірвала шлюб з хореографом Бенжаменом Мільпьє після чуток про його зради. Вони були одружені 11 років та виховують двох дітей.

Як пише People, посилаючись на її представника, на розлучення 42-річна зірка подала в липні 2023 року, а процес був завершений у лютому 2024 року. Причиною розриву стосунків ЗМІ називали зв'язок 46-річного танцюриста з 25-річною екоактивісткою Каміль Етьєн.

Читайте також: ЗМІ повідомили, що Том Круз розійшовся з росіянкою - дочкою члена путінської партії "Єдина Росія".

Наталі Портман і Бенжамен Мільпьє Фото: Getty Images

За словами інсайдера, Портман важко переживала зраду чоловіка та їхнє розставання, у складний період акторку підтримали близькі друзі.

"Спочатку їй було дуже важко, але друзі згуртувалися навколо неї та допомогли пережити найгірші часи, - розповів виданню друг пари. - Наталі пережила дуже важкий і болісний рік, але тепер вона стала сильнішою і знаходить радість у своїй родині, друзях та роботі".

Видання зазначає, що попри розставання Наталі і Бенжамен зосередилися на своїх дітях. Батьки робили все, аби їхнє розлучення не було стресом для їхнього 12-річного сина Альфа та 7-річної доньки Амалії.

"Її головним пріоритетом було забезпечити плавний перехід для їхніх дітей, - сказав інсайдер. - Вони з Беном дуже люблять своїх дітей і однаково мають на меті стати кращими батьками. Немає нічого важливішого".

Портман і Мільпьє познайомилися у 2009 році на зйомках фільму "Чорний лебідь", у якому Наталі грала головну роль, а Бенжамен був хореографом. У 2010 році пара заручилася, а через два роки обмінялися клятвами вірності.

Фото: instagram.com/natalieportman

Раніше про розлучення з чоловіком-депутатом повідомила українська акторка Анна Саліванчук.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо