Лайм

Шаманська звинуватила Ханумака у приниженні і наважилася розкрити правду про їхнє розлучення

Колишні закохані були у шлюбі 5 років і виховують сина

Блогерка Аліна Шаманська зробила нову заяву про розлучення з Русланом Ханумаком. Так, вона пообіцяла в найближчому майбутньому розкрити всі подробиці їхнього сімейного життя та натякнула на "роки принижень і морального насильства".

Зробити відвертий крок зірка соцмереж вирішила на тлі виходу нового шоу свого колишнього під назвою "Обітниця нареченої". Чоловік записав його спільно з блогером та співаком Олександром Волошиним. Цікаво, що він обрав схожу студію та навіть неонову вивіску, як у Шаманської для її YouTube-проекту "Розлючена". Схоже, таким чином чоловік вирішив зробити "оригінальний хід" та привернути до себе увагу аудиторії.

Читайте також: Не змогла привітати: Боржемська відреагувала на заручини свого колишнього чоловіка Узелкова.

Олександр Волошин і Руслан ХанумакФото: instagram

проект Шаманської "Розлучена"Фото: YouTube

Аліна вже відреагувала на подібний крок екса та у коментарях під анонсом програми написала: "Ти – дно". Емоційний коментар залишила і колишня обраниця Волошина Анна Трінчер. "Бл***", - зазначила вона.

Шаманська у Instagram-stories написала, що після подібних насмішок та принижень її терпінню пройшов кінець, і що найближчим часом користувачі мережі зможуть дізнатися всю правду про її розлучення з Ханумаком. Висловитися про розрив із чоловіком вона пообіцяла у свіжому інтерв’ю Маші Єфросиніній.

"Терплю і терплю. Тому що син і так далі. Але може на*ер це терпіння? Може, настав час розплати за роки принижень і морального насильства?", - заявила Шаманська, а ще порадила жінкам не поспішати народжувати від чоловіка, якого вони знають короткий період часу.

Окрім того, Аліна додала, що намагалася весь цей час зберегти мирне спілкування заради їхнього спільного сина Артура, однак це не дало ніяких результатів:

"Я остаточно вирішила, що моє мовчання припинено! Тільки потрібно зробити це не на емоціях. Якщо людина хоче хайпу за будь-яку ціну, я допоможу. Нехай історія мого багаторічного болю стане прикладом для інших "як не потрібно". Я дійсно намагалася вибудувати мирне спілкування заради сина, але, на жаль, одного мого бажання мало".

Читайте на тему: Ексдружина Остапчука посміялася над планами шоумена жити в їхньому будинку з новою коханою.

Фото: instagram.com/shamankaa

Тим часом Ханумак після виходу шоу в ефір заявив, що не намагався копіювати чи висміювати програму колишньої дружини. Більше того, він запевнив, що має випустити подібний контент, аби "зберегти свою репутацію у цій країні".

"Після чергового хейту до мене звернувся гість нашого випуску і в культурній формі попросив не випускати це. Я його розумію, тому що, коли ти зірка першого чи другого ешелону, ти завжди працюєш на свою репутацію, яку ти можеш дуже різко втратити. По-людьски, не треба було випускати, але на терезах ще й моя кар'єра, репутація і робота в цій країні, - заявив актор. - Якби я не випустив це відео, люди продовжували б думати, що Руслан Ханумак злизав подкаст, формат, шоу, кольори, шоу у своєї колишньої жінки. Я це роблю, щоб довести, що це неправда. Перед Сашею я ще раз вибачаюсь".

За правилами шоу "Обітниця нареченої", хтось із присутніх читає жарти, але сміятись при цьому не можна. Подібний формат був реалізований в гумористичній програмі "Розсміши коміка".

Читайте на нашому сайті: Не друзі: Даша Квіткова розповіла, як спілкується з колишнім чоловіком Нікітою Добриніним.

Нагадаємо, про розлучення з Русланом Ханумаком після п'яти років шлюбу Шаманська оголосила у січні минулого року. Останньою краплею для неї стали розваги чоловіка з скандальною блогеркою Анною Алхім. Своєю чергою Ханумак поспішив заявити, що розстався із матір'ю свого сина ще до війни. Шаманська ділилася, що криза у стосунках між ними стався ще у травні 2022 року:

"Розкол стався раніше, але його не можна назвати повноцінним. Думати, що це не моя людина, я почала десь на 5 місяці вагітності [у 2017 році]. Це були дзвіночки, а потім було багато різних ситуацій. Замислюватися про розрив стосунків і розлучення я почала за 2 роки до війни, серйозніше - за рік до війни".

Аліна Шаманська і Руслан Ханумак були у шлюбі 5 роківФото: instagram.com/shamankaa

У період повномасштабної війни, як відомо, Шаманська разом з сином Артуром мешкає у СШАЮ і нещодавно вона розповіла, що не зможе найближчий час виїхати з цієї країни. Блогерка назвала причину. Також раніше Шаманська заявила, що Руслан Ханумак фінансово не допомагає їхньому синові.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також