Лайм

ЗМІ повідомили, що Том Круз розійшовся з росіянкою - дочкою члена путінської партії "Єдина Росія"

Говорять, що ініціатором розриву був сам актор

Том Круз розірвав стосунки з Ельсіною Хайровою - донькою колишнього депутата Держдуми РФ і члена путінської партії "Єдина Росія" Ріната Хайрова. Розрив пари стався за кілька днів після знайомства зірки Голлівуду з дітьми росіянки.

Про це повідомило видання The Sun із посиланням на власні джерела. Інсайдери з оточення актора розповіли, що стосунки пари "зжили себе". При цьому Том Круз і Ельсіна Хайрова залишилися у добрих відносинах, оскільки вони сусіди. Відомо, що дочка путініста живе у Великій Британії і є громадянкою цієї країни.

Читайте також: Алан Бадоєв зізнався, де живе його дочка від ексдружини, яка працює на російських пропагандистів.

Ельсіна Хайрова Фото: instagram.com/elsina_k

"Закінчити все на поганій ноті було б незручно, якби вони зіткнулися один з одним у ліфті. Між ними немає жодних образ, і для Тома їхні стосунки просто пішли своєю чергою", - розповіли друзі актора журналістам.

Ще недавно ЗМІ повідомляли, що зірка серії фільмів "Місія нездійсненна" та росіянка "дуже зблизилися" і проводять все більше часу разом.

"Том ночував у квартирі Ельсіни, яка є доволі гарним місцем, як ви можете собі уявити. Їм подобається проводити час разом, і, навіть попри свої статки вони роблять багато речей, як і звичайні пари", - розповідали джерела ще тиждень тому.

Том Круз Фото: Getty Images

Пізніше таблоїди писали, що стосунки актора та колишньої моделі "вийшли на новий рівень". І зв'язок між ними "настільки серйозний", що Круз вже мав можливість поспілкуватися з 6-річною донькою та 13-річним сином Хайрової від росіянина-олігарха.

Ельсіна була заміжня за російським магнатом Дмитром Цвєтковим, з яким володіла кількома британськими маєтками, вартістю понад 24 млн доларів кожен. Також вони мали нерухомість у Дубаї та Кіпрі, дорогі автомобілі, ювелірні вироби та колекції витворів мистецтва на мільйони доларів.

Батько дівчини - член партії "Єдина Росія" і член комітету Держдуми з оборони, в минулому - депутат Держдуми РФ. Донька Ріната Хайрова також підтримує путінський режим та військову агресію в Україні. Ельсіна спонсорує російських окупантів, за що отримала грамоту і подяку від терористів.

Раніше скандальний екснардеп Арістов, який відпочивав на Мальдівах під час війни, розлучився з дружиною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil