Лайм

Наталі Портман розлучається з чоловіком після чуток про його зради, - ЗМІ

Пара виховує двох дітей

Акторка Наталі Портман розлучається з Бенжаменом Мільпьє після 11 років шлюбу. Імовірною причиною розлучення західні таблоїди називають зраду хореографа. Кілька місяців тому з'явилися чутки про його роман з еко-активісткою.

Інсайдер видання Us Weekly повідомив, що подружжя намагалося працювати над своїми стосунками, але зараз вони перебувають у "скрутному становищі". Також повідомляється, що Портман перестала носити обручку. Минулого тижня 42-річну акторку помітили в Сіднеї без традиційного аксесуара на пальці.

Читайте також: 18 років шлюбу і троє дітей: Джастін Трюдо оголосив про розлучення з дружиною.

Фото: Getty Images

Два місяці тому в мережі з'явилися чутки про роман 46-річного Бенжамена з 25-річною активісткою боротьби зі зміною клімату Каміллою Етьєн.

Французький журнал Voici опублікував фотографії пари, що зустрічалася в офісі Мільпьє. Вони увійшли до будівлі окремо, а потім майже за дві години вийшли з інтервалом у 10 хвилин, пише Page Six. Також стверджувалося, що акторка дізналася про ймовірну невірність свого чоловіка за кілька місяців до цього.

Тоді джерела видання повідомляли, що пара намагалася зберегти свій шлюб. За словами інсайдерів, Портман і Мільпьє нібито розійшлися минулого року, але зрештою змогли впоратися з сімейними труднощами.

Читайте також: Не тільки Дорофєєва і Кацурін: хто з зірок розлучився і знайшов нове кохання під час війни.

"Бен робить все можливе, щоб Наталі пробачила його. Він любить її та їхню сім'ю", - говорив один із інсайдерів. Джерело додавало, що Портман - "неймовірно закрита" людина, і "її найбільша увага зараз зосереджена на захисті дітей", маючи на увазі 12-річного сина Алефа, та 6-річну дочку Амалію.

Поки ані Наталі Портман, ані Бенжамен Мільпьє не підтвердили своє розставання.

Портман та Мільпьє познайомилися у 2009 році на зйомках фільму "Чорний лебідь", в якому Наталі грала головну роль, а Бенжамен був хореографом. У 2010 році пара заручилася, а через два роки обмінялася клятвами вірності. В шлюбі у пари народилося двоє дітей.

Раніше ведуча Неля Шовкопляс розповіла про кризу у стосунках з чоловіком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття