Лайм

Тут пройшло моє дитинство: Олена Кравець відреагувала на обстріл рідного Кривого Рогу

Акторка жила неподалік від зруйнованого росіянами будинку

Олена Кравець родом з Кривого Рогу, по якому російська армія вдарила ракетами ввечері 12 березня. Окупанти влучили у багатоповерховий житловий будинок, вбивши і поранивши мирних людей, серед постраждалих - двоє немовлят. Кума Володимира та Олени Зеленських відреагувала на обстріл рідного міста, в якому провела свої дитинство і юність.

В Instagram Stories українська акторка і телеведуча розповіла, що багатоповерхівка, куди "прилетіла" російська ракета, знаходиться у мікрорайоні, в якому вона росла.

Читайте також: Немає доступу: Олена Кравець зізналася, що не спілкується з родиною своїх кумів Зеленських.

Фото: instagram.com/lennykravets/instagram.com/zelenskyy_official

"Це мікрорайон, де пройшло моє дитинство. Тут досі живуть люди, з якими я зростала. Тут неподалік моя школа. Я знаю цей будинок, цих людей", - поділилася Кравець і додала, що відкриває збір для допомоги потерпілим криворожанам.

Фото: instagram.com/lennykravet

Також 47-річна Олена показала фото з особистого архіву, зроблене неподалік зруйнованого росіянами будинку у Кривому Розі. На знімку 1992 року випускниця Кравець позує з уже колишніми однокласницями.

Фото: instagram.com/lennykravet

Нагадаємо, ввечері 12 березня Росія кілька разів атакувала Кривий Ріг. У місті пошкоджені два десятки багатоповерхівок, 2 садки та школи, підприємство, адмінбудівля, магазин, склад та автомобілі.

Загальна кількість поранених після обстрілу міста на Дніпропетровщині становить 43 людини, серед них – 12 дітей. Найменшим постраждалим немає ще й року.

Спочатку місцева влада повідомила про трьох загиблих. Згодом стало відомо, що вночі в лікарні померла жінка. Таким чином, ракетна атака на Кривий Ріг забрала життя чотирьох людей. За словами голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, жінкам було 45, 49 та 55 років. Особу загиблого чоловіка ще не встановлено.

Фото: instagram.com/zelenskyy_official

Під час ракетного удару у Кривому Розі опинилася Наталія Могилевська, у якої в місті був запланований концерт. Співачка стала свідком страшенних вибухів, а також побувала біля зруйнованої росіянами багатоповерхівки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували