Лайм

П'ята спроба потрапити до ЗСУ: фронтмен відомого рок-гурту доєднався до лав "Азову"

Музикант добровольцем подався на фронт

Дискусії щодо мобілізації артистів продовжуються, але водночас українські зірки продовжують долучатися до війська. Минулого місяця військовослужбовцем батальйону Національної Гвардії України став співак thekomakoma, тепер на захист країни став фронтмен рок-гурту ТОЛ Василь Переверзєв.

На своїй сторінці у Facebook музикант розповів, що чотири рази намагався потрапити у Збройні Сили України, і лише п'ята спроба стала для нього вдалою. 43-річний Переверзєв доєднався до лав 12 бригади спеціального призначення "Азов" НГУ.

Читайте також: Ніхто не фронтовик: Фагота з "ТНМК" обурила заява Олега Скрипки щодо мобілізації артистів.

Василь Переверзєв Фото: facebook.com/proz.prozorow

"П'ята спроба потрапити до лав Збройних Сил, нарешті, вдала! Не чекаючи вручення лотерейного квитка від ТЦК, скористався нагодою приєднатись до славнозвісної 12-ї бригади спецпризначення АЗОВ Національної Гвардії України. Для мене велика честь бути частиною цього підрозділу. Долучайтесь і ви. Раджу", - написав співак.

Читайте також: Більше користі, ніж в окопі: Дмитро Шуров заявив, що артистам потрібна бронь від мобілізації.

Василь "Прозоров" Переверзєв – український рок-музикант. Народився у Кривому Розі, але вже понад 20 років живе у Києві. Найбільш відомий як лідер, вокаліст та автор пісень київського альтернативного гурту ТОЛ, який він заснував у 2003 році.

У 2013 році Переверзєв припини музичну кар'єру за станом здоров'я, і того ж року гурт ТОЛ заявив про припинення свого існування. У вересні 2023 року Василь створив гурт мотиваційного року "Прозак", у складі якого випустив п'ять треків.

Гурт "Прозак" Фото: facebook.com/proz.prozorow

Крайня пісня музикантів "Тримайся" вийшла в день других роковин повномасштабного вторгнення Росії в Україну – 24 лютого 2024 року.

"Трек присвячується всім, хто постраждав під час війни з РФ і тим, хто невпинно допомагає нам здобути перемогу: силам оборони, волонтерам, цивільним небайдужим, біженцям... Загальний настрій композиції здивує слухача, але всім нам потрібно перезавантажуватися. Ким би ти не був і де б ти не знаходився, тримайся!", - сказано у релізі.

Раніше український телеведучий Анатолій Анатоліч розповів про чергову невдалу спробу стати на облік у ТЦК.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита