Лайм

Зрадниця Повалій після отримання російського громадянства назвала свою "нову" національність

Також виконавиця озвучила найближчі "творчі" плани

Уродженка Київщини Таїсія Повалій, яка у минулому році отримала російське громадянство, відзначилася черговою скандальною заявою. Так, співачка визначила свою "нову" національність та назвала себе "радянсько-російською українкою".

Відповідними заявами артистка поділилася в коментарях пропагандистським російським ЗМІ. Зокрема, вона зауважила, що планує випустити україно-російський музичний альбом, а також, слідуючи і далі кремлівським наративам, нагадала про "братні народи".

Читайте також: Забула про українське походження і працює в РФ: що стало з Анною Сєдоковою.

Повалій назвала себе "російською українкою"Фото: скриншот з відео

"Я дуже хочу випустити україно-російський альбом. Там будуть і українські, і російські пісні, - заявила зрадниця. - Ви знаєте, це моя місія. Я ж російська українка. Я радянсько-російська українка!".

Цікаво, що російське громадянство Повалій отримала 24 серпня 2023 року, в День Незалежності України. "Запатентувала індивідуальне підприємство і отримала російське громадянство в День Незалежності України. Від 24 серпня 2023 року рахується на обліку державних реєстрів новоспечена громадянка Росії українського походження Таїсія Повалій", - коментував цю ситуацію блогер Богдан Беспалов.

Як відомо, Повалій продовжує жити в країні-агресорці, працювати там і захоплюватися злочинними діями влади країни. Нещодавно вона похвалилася дуетом з китаянкою, яка раніше співала на руїнах драмтеатру в Маріуполі.

У лютому СБУ повідомила про підозру зрадниці за трьома статтями. Раніше в інтерв'ю росіянам колаборантка вихваляла диктатора Путіна та закликала захопити всю територію України. Також колишня українка їздила виступати в окупований Луганськ: у вересні минулого року вона розважала окупантів на відкритті оновленого меморіального комплексу "Гостра могила", який був реконструйованим за дорученням президента РФ. Прямо зі сцени виконавиця висловилася на підтримку російської армії та заявила про "героїзм" окупантів в агресії проти нашої країни.

Читайте на тему: Живе в Іспанії і називає себе ухилянтом: що зараз із сином зрадниці Таїсії Повалій.

артистка отримала громадянство РФ влітку 2023 рокуФото: instagram

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили Таїсії Повалій про заочну підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  • ч. 6 ст. 111-1 (колабораційна діяльність);
  • ст. 436 (публічні заклики до агресивної війни);
  • ч. 1 ст. 436-2 (виправдання, визнання правомірної збройної агресії РФ проти України).

Крім того, Повалій хвалилася, як змусила 80-річну маму переїхати до Москви під час війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня