Лайм

Тищенка і Барановську помітили разом в Ужгороді: нардеп відповів, чи фіктивне їхнє розлучення

Заяву на розлучення пара подала напередодні відкриття електронних декларацій

Скандального народного депутата і ресторатора Миколу Тищенка запідозрили у фіктивному розлученні. Його помітили разом з Аллою Барановською та сином в Ужгороді, де сім'я політика живе у період повномасштабної війни.

З розслідування "Української правди" стало відомо, що під час лютневої поїздки на Закарпаття Тищенко зупинився у тому ж житловому комплексі, де проживає його ексдружина з дитиною.

Читайте також: "Подарунок" після розлучення: Микола Тищенко отримав від Алли Барановської величезну суму.

Фото: instagram.com/allabonya

Також журналістам вдалося зняти колишнє подружжя на прогулянці у супроводі охоронців. Видання стверджує, що Тищенко і Барановська з сином вийшли з ресторану.

Фото: Українська правда

Тищенко назвав "неправдою", що його розлучення з Барановською фіктивне і заявив, що на особисті запитання він відповідати не може й не хоче.

"Це особисте питання, воно не стосується моєї роботи. Якщо є питання іншого характеру, я готовий відповідати. Якщо є якісь порушення закону, звертайтеся до органів. Будь-які стосунки, пов’язані з моєю сім'єю і моїм сином, це з вашого боку некоректно, тому що моя дитина знаходиться в Україні і не ховається. Йде війна і я публічна людина, працюю на народ України і на президента Зеленського і захищаю свою країну, як умію. У мене неповнолітня дитина, і якщо ви будете демонструвати, як і де хтось живе, на вашій совісті питання, пов’язані з його безпекою", - відповів нардеп журналістам.

Фото: Українська правда

Нагадаємо, Алла Барановська і Микола Тищенко оформили розлучення 18 січня 2024 року. Вони прожили в шлюбі 10 років і виховують спільного сина Давида, якому зараз 6 років. Заяву на розірвання шлюбу пара подала ще в листопаді 2023 року, напередодні відкриття електронних декларацій, яке нардеп не підтримав.

"Одна з причин розірвання шлюбу – це неможливість спільного проживання, Алла живе в іншому місці, я працюю в Києві. На жаль, це не дозволяє нам утримувати спільне майно та життя. Ми залишаємось друзями", - заявляв Тищенко.

Фото: instagram.com/allabonya

Раніше колишня дружина екснардепа Арістова розповіла про їхнє розлучення та поїздку на Мальдіви під час війни

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр