Лайм

Надія Матвєєва розповіла, чому не показує свого коханого, який молодший від неї на 20 років

Знаменитість у стосунках більше двох років

Надія Матвєєва живе з чоловіком, який молодший від неї на 20 років. Особу обранця 55-річна телеведуча не розкриває, мало про нього розповідає, а також не ділиться спільними знімками у соціальних мережах.

В інтерв'ю OBOZ.UA знаменитість пояснила, чому не показує коханого й уникає запитань про особисте. Надія дала зрозуміти, що її кохана людина не хоче виносити на публіку подробиці їхнього роману, і ведуча поважає рішення свого партнера. Те саме стосується дорослого сина Матвєєвої, про якого шанувальникам телезірки майже нічого не відомо.

Читайте також: Ніколи не пізно кохати: зірки, які знайшлии особисте щастя після 50 років.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

"Мої близькі – дорослі люди. І вони мають право хотіти, щоб я говорила про них, або навпаки. Інакше – ні. Це як ми з вами зараз спілкуємося, а потім піду і почну комусь без вашого дозволу про вас розповідати. Мені близькі кажуть: можна спокійно жити і не обговорювати мене? От з цього я виходжу: життя інших людей не є моєю власністю", - пояснила Надія.

Днями Матвєєва емоційно відреагувала на запитання журналістки "Люкс ФМ" про свою дитину і коханого чоловіка. За лаштунками презентації книги Олі Цибульської "Цвіти" Наталія Тур поцікавилася у ведучої, чи підтримала вона 27-річного сина Владислава у його рішенні поповнити лави ЗСУ.

Надія, яка сама в інтерв'ю Григорію Решетніку розповідала, що не відмовляла єдину дитину йти на фронт, заявила: "Неправильна інформація у вас стосовно цього. Я не знаю, де ви її взяли. Наступне запитання".

Надія Матвєєва з сином Фото: Скріншот

Потім інтерв'юєрка хотіла порушити тему стосунків Матвєєвої з молодим чоловіком і хейтом, який ллється на ведучу через велику різницю у віці. Тоді знаменитість почала вихоплювати у журналістки мікрофон й зі словами "До побачення" відійшла убік.

Пізніше Надія повернулася і на камеру почала дорікати Наталії за те, що та ставила запитання не по темі заходу. "Це таке свинство. Ви сказали, що ми будемо говорити ось про це", - сказала телеведуча, маючи на увазі презентацію книги.

Раніше Матвєєва розповідала, що з молодим чоловіком її познайомили спільні друзі, і той не знав, що Надія – популярна телеведуча. Коли він "навів справки", то дуже здивувався, скільки років його новій знайомій. На той момент чоловік не думав, що надалі у них зав'яжуться стосунки, тому просто зробив комплімент. Не могла уявити, що зустрічатиметься з цим хлопцем й сама Надія, причина – різниця у віці.

"Він не на трохи молодше - 20 років. Я з цим табу жила. У мене було інтерв'ю з Машею Єфросиніною і вона мені сказала: "Так є чоловіки молодші". А я кажу їй: "Це табу". Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають, навіщо ці проблеми", - розповідала знаменитість.

Надія Матвєєва та її молодший на 20 років коханий Фото: Скріншот

Пара разом вже понад два роки, але офіційно стосунків не оформляла. Матвєєва зізнавалася, що коханий говорив про наміри одружитися, але офіційно заміж не кликав. Втім, Надія анітрохи не переживає з цього приводу. Телеведуча не проти цивільного шлюбу і вважає, що без реєстрації стосунків набагато легше їх розірвати.

Раніше Надія Матвєєва відповіла на критику, що зіпсувала обличчя пластикою та невдалими процедурами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни