Лайм

Микола Тищенко і Алла Барановська офіційно розлучилися: нардеп вперше озвучив причину

Всього пара була разом близько 10 років

Скандальний депутат та ресторатор Микола Тищенко розлучився зі своєю дружиною Аллою Барановською після 7 років у шлюбі. Перші підозри про можливі проблеми у їхніх стосунках почали з'являтися ще у листопаді минулого року.

Так, відомо, що 18 січня Оболонський суд Києва розглянув заяву пари про розлучення та задовольнив прохання обох сторін. Тим часом чоловік озвучив причину розриву з колишньою обраницею. Його коментар опублікували в Telegram-каналі "Україна зараз".

Читайте також: Даша Квіткова назвала відомих холостяків, з якими сходила б на побачення.

Тищенко і Барановська із сином ДавидомФото: instagram.com/allabonya

У публікації йдеться про те, що Тищенко та Барановська розходяться через "неможливість спільного проживання". При цьому Тищенко запевнив, що із Барановською зумів зберегти дружні стосунки, оскільки вони залишаються батьками для їхнього спільного сина Давида.

"Мені приховувати нема чого, я живу відкритим звичайним життям. А декларацію подавав і до розлучення... Одна з причин розірвання шлюбу – це неможливість спільного проживання, - заявив нардеп. - Алла живе в іншому місці, я працюю у Києві. На жаль, це не дозволяє нам утримувати спільне майно та життя. Ми залишаємось друзями. Прожили 10 років разом. Ми разом виховуватимемо сина".

Ресторатор та колишня модель взяли шлюб у 2016-му. У наступному році у них з'явився син Давид, якому на даний момент 6 років. Раніше Барановська у соцмережах висловлювалася про стосунки з чоловіком. В одній зі stories вона писала, що "вони живуть окремо через роботу Тищенка, але насолоджуються митями, проведеними разом".

Пізніше Алла заговорила про можливе поповнення у родині: "Ми з чоловіком дуже хочемо ще діток, але я чесно не готова зараз взагалі. Інколи жалкую, що не народила одразу другу дитину, бо зараз складний час, щоб брати відповідальність за нове життя. Все буде, але трохи згодом, і вже малий хоче двох братів".

Читайте на тему: В нього є мати: Різатдінова розповіла про спілкування сина з батьком - екснардепом Онищенком.

Колишні закохані одружилися у 2016 роціФото: instagram.com/allabonya

Нагадаємо, Тищенко - народний депутат України 9-го скликання від 219-го виборчого округу. До приходу у політику він був відомий публіці у ролі власника низки закладів харчування. Барановська у минулому працювала моделлю, а нині є власницею мережі салонів краси Clipse.

Шлюб з Барановською - третій для Тищенка. Другою його обраницею була модель Ірина Журавська, племінниця народного депутата України від "Партії Регіонів" Віталія Журавського. Також чоловік має ще одного сина від попередніх стосунків.

  • Тим часом Нікіта Добринін розповів, які у нього стосунки з Чарою Хорив, з якою йому приписують роман.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків