Лайм

Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан

Спортсмен не спілкується із сином та донькою

Від багаторічного шлюбу з Мариною Боржемською В'ячеслав Узелков має двох дітей: 14-річного Роберта та 11-річну Олівію. Колишній український боксер заявив, що син і донька не цікавляться життям батька й не питають про його здоров'я після перенесеної операції.

У цьому спортсмен звинувачує свою ексдружину. "Моя колишня так налаштувала дітей, що їм пофіг все, що зі мною сталось", - поскаржився Узелков в Instagram-історіях і додав "голосовалку" із запитанням: "Як ви вважаєте, це нормально?" і можливістю відповісти "так" або "ні".

Читайте також: Лікарня і інвалідність: В'ячеслав Узелков розповів про серйозні проблеми зі здоров'ям.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

У наступній "сторіз" В'ячеслав різко звернувся до підписників, які, ймовірно, підтримують Марину. "Ну що, дурепи і хейтери, мені болить, але ви, цілуйте мене в дупу. Я просто від болю не здамся. Всі, кому я не довподоби, просто поцілуйте цю дупу і йдіть нах*р", - емоційно написав він.

"Боже, дякую, що не дав мені друзів, дякую, що дав мені життєвий урок. І дякую, що дав мені зустріти і знову покохати", - додав Узелков, який у грудні 2023 року повідомив, що зібрався одружитися.

Фото: instagram.com/uzelkov_official

Нагадаємо, Узелков і Боржемська розлучилися у 2018 році після 22 років стосунків. Колишня зіркова пара довго не називала причин розлучення. Марина говорила, що ситуація в сім'ї стала нестерпною і вони вирішили рухатися в різних напрямках.

Після розлучення діти залишилися жити з мамою, при цьому спілкування з батьком ніхто не обмежував. "Вони можуть бачитися зі Славою стільки, скільки хочуть. Якщо вони захочуть піти до нього ночувати, бути в його новому житті, вони будуть там. Ніхто не накладає заборон, ніхто не обмежує спілкування. У дітей є повноцінні батьки, просто вони живуть окремо", - говорила фітнес-тренерка у 2019 році.

Читайте також: Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим.

Пізніше колишня дружина Узелкова зізнавалася, що боксер рідко зустрічається з дітьми і майже не бере участі в їхньому житті. Фінансово допомагати, за словами жінки, спортсмен теж не хоче і висуває умови, що даватиме гроші, якщо Роберт і Олівія будуть з ним спілкуватися.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

У 2024 році Боржемська зізналася, що у шлюбі з Узелковим терпіла психологічний аб'юз. При цьому жінка ні в чому не звинувачує колишнього чоловіка, оскільки вважає, що могла будь-якої миті припинити токсичні стосунки, але вона обрала "жертовність".

"Чому 22 роки [терпіла]? Тому що я така витривала. Аб'юз був більше моральний. Це була моя жертовність: "А що він без мене?" Людина знала, на які струни натиснути в моєму серці, душі, що сказати, щоб я не пішла. Моя відповідальність не дозволяла мені покинути цю людину", - розповідала фітнес-тренерка в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Раніше Марина Боржемська відреагувала на заручини свого колишнього чоловіка Узелкова.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення