Лайм

Прихильниця вільних стосунків: Вікторія Маремуха розповіла про новий роман поза шлюбом

Знаменитість охоче коментує тему особистого життя

Блогерка, модель та акторка Вікторія Маремуха не приховує, що є прихильницею вільних стосунків. Як відомо, вона перебуває у законних відносинах із французом на ім'я Луї та навіть виховує із ним сина Луку, проте це не заважає їй проводити час з кимось іншим також.

Так, нещодавно знаменитість поділилася, що наразі у неї роман з колегою по фільму. Чоловік, ім'я якого вона поки не називає, вже встиг запросити її на побачення. Цю тему Маремуха прокоментувала в рамках YouTube-проекту "В ліжку".

Читайте також: Святкувати будемо пізніше: Віталій Козловський таємно одружився і розповів про кохану.

Вікторія МаремухаФото: instagram.com/vicky_mare

"Зараз у мене дружба і стосунки з колегою-актором. І в ліжку, і поза ліжком. Нам зараз так цікаво проводити час, якось так склалося, що цікаво бачитися. Він мене нещодавно запросив на побачення", - каже зірка.

Вікторія зазначила, що легко закохується, але при цьому вона наголошує, що в її житті лише одне справжнє кохання, і це її законний чоловік. Навіть попри це твердження дівчина не виключає, що якщо нова закоханість переросте у щось серйозне, то в майбутньому вона все ж може погодитися на розлучення.

"Я розумію, що в житті може всяке трапитися. І якщо так станеться і якщо я розумітиму, що я дійсно кохаю цю людину і хочу бути тільки з нею, і не хочу ні вільних стосунків, ні свого чоловіка, то доведеться розлучитися. Ми говорили про це з чоловіком і він сказав, що якщо ти будеш розуміти, що ти цю людину дійсно кохаєш і це не просто пристрасть, я тебе відпущу", - також коментує тему особистих стосунків модель.

Читайте на тему: Не змогла на два фронти: Христина Соловій вперше розповіла про стосунки і розрив із Жаданом.

Маремуха зі своїм чоловіком ЛуїФото: instagram.com/vicky_mare

Нагадаємо, Маремуха розповідала, що зі своїм законним чоловіком Луї спершу була у класичних стосунках. Проте коли у взаєминах між ними сталася криза, закохані вирішили спробувати новий для себе формат. Раніше знаменитість зізнавалася, що такий вид шлюбу її повністю влаштовує, і своїм прикладом вона хоче показати шанувальникам, що можуть бути різні види стосунків, у тому числі і законних:

"Я ніколи не уявляла життя з одним чоловіком. Мені мало чоловіків подобається, але у мене дуже багато кохання всередині. Я можу любити і інших, і для моєї енергії це важливо. Я люблю пристрасть на початку стосунків, мені це потрібно. Я знаю, що воно минає, починається побут, і романтика згасає. Я кайфую, заряджаюсь, у мене самооцінка одразу зростає. Нам це підходить. Мені від цього класно".

пара виховує сина, якого звати ЛукаФото: instagram.com/vicky_mare

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа