Лайм

51-річна Камерон Діаз повідомила про народження другої дитини і розкрила її стать

Акторка оголосила про поповнення у сім'ї

Американська акторка Камерон Діаз та музикант рок-гурту Good Charlotte Бенджі Медден вдруге стали батьками. У зіркової пари, яка виховує 4-річну доньку, з'явився син.

Про народження дитини 51-річна Камерон повідомила в Instagram. Подробиць вона розкривати не стала, як й показувати фото сина. Публікацію з приємною звісткою вона супроводила фотографією малюнка із зображенням хлопчика і троянди.

Читайте також: 40-річна супермодель Міранда Керр вчетверте стала мамою: фото.

Фото: instagram.com/camerondiaz

"Ми щасливі повідомити про народження нашого сина Кардинала Меддена. Він чудовий, і ми дуже щасливі, що він тут, – написала Діаз. – Для безпеки та конфіденційності дітей ми не публікуватимемо фото, але він дуже милий. Ми благословенні та дуже вдячні. Посилаємо багато любові від нашої родини".

Камерон Діаз і Бенджі Медден почали зустрічатися в 2014 році, через рік вони одружилися. Весілля пройшло в резиденції пари в Беверлі-Хіллз у домашній обстановці. Знаменитості обмінялися клятвами вірності у присутності лише найближчих людей. Медовий місяць закохані провели на гірськолижному курорті Джексон Хоул, що у штаті Вайомінг.

У січні 2020 року подружжя стали батьками доньки Раддікс. Досі залишається невідомим, чи народила Камерон сама, чи виносила дівчинку парі сурогатна мати, чи її усиновили. Також акторка тримає у таємниці, як у їхній сім'ї з'явився син.

Фото: Getty Images

У червні минулого року друга дитина народилася у 53-річної Наомі Кемпбелл.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни