Лайм

Під звуки тривоги: Лілія Ребрик з новонародженою донечкою виписалася з пологового і показала фото

Акторка народила третю дитину менше тижня тому

15 березня телеведуча Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикий втретє стали батьками - у зіркової пари народилася ще одна дівчинка. За кілька днів багатодітна мама з новонародженою донечкою виписалася з пологового, про що розповіла в Instagram.

На сторінці знаменитості з'явилися зворушливі кадри, зроблені у холі медичного центру в Києві. На першому фото Лілія позує з чоловіком, який тримає на руках крихітку Адель, на другому знімку зображена вся сім'я акторки, яку вона називає "дикою сімейкою".

Читайте також: Робили це і вперше, і вдруге: Джамала розповіла, де народжуватиме третю дитину.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Привітати зіркову сім'ю з поповненням прийшов Анатолій Анатоліч з дружиною Юлою та інші колеги телеведучої. Також розділили радість з Лілією та Андрієм у день виписки з пологового батьки танцюриста.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

В "сторіз" Ребрик розповіла, що виписка не обійшлася без повітряної тривоги. "Сучасні реалії", - зазначила акторка і додала, що всупереч обставинам на сімейній події було багато квітів, обіймів, поцілунків, усмішок та радості.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Привіт, Адель. Сьогодні ти спала першу ніч вдома - у ліжечку, яке ми з такою любовʼю добирали для тебе. Поруч з нами, батьками, і твоїми сестричками, - зворушливо звернулася Лілія до маленької доньки. - Вчора був такий емоційний день: тебе зустрічали з весняними квітами, з посмішками, сміхом. Тобі бажали щастя і миру, а нам - терпіння. І я впевнена, все обовʼязково здійсниться, бо ж ми тепер - велика, дружня команда. І в нашій дикій сімейці - один за одного горою! Рости, донечко, будь щасливою! Пізнавай світ і люби життя. В нас попереду - дуже-дуже довга щаслива дорога".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися на шоу "Танці з зірками" у 2011 році. Романтичні стосунки між ними почалися після зйомок танцювального проекту, і вони невдовзі одружилися. У 2012 році в їхній сім'ї з'явилася перша донька Діана. Друга Поліна народилася у 2018 році. У жовтні 2023 року 42-річна телеведуча оголосила про третю вагітність.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловіку відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше хореограф Євген Кот та його дружина оголосили стать майбутньої дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо