Лайм

Є свої мінуси і плюси: дружина "Холостяка" Михайлюка порівняла пологи в Україні та Канаді

Даша відповіла на запитання підписників свого блогу

Син Макса Михайлюка і Даші Хлистун народився 6 лютого 2024 року в Канаді, куди сім'я переїхала після початку російського вторгнення. Донька пілота і моделі з'явилася на світ в Україні у квітні 2021-го. Обидві дитини пари народжені шляхом кесаревого розтину. Дружина героя "Холостяка-10" порівняла пологи у двох країнах і розповіла, де краще була зроблена операція.

Спілкуючись із підписниками в Instagram молода мама зізналася, що є свої плюси і мінуси пологів як в Україні, так й в Канаді. Наприклад, лікарі у Києві більше піклувалися, тоді як в Онтаріо (провінцію в Канаді Даша вказує на геолокації) можуть виписати з пологового вже наступного дня після хірургічного втручання.

Читайте також: Лілія Ребрик розповіла, де буде народжувати третю дитину: в Україні чи за кордоном.

Даша Хлистун і Макс Михайлюк у Канаді Фото: instagram.com/dasha_khlystun_

"Є свої мінуси і плюси, що там, що там. В Україні більше піклувались, в Канаді ніхто не буде паритись і навіть випишуть на наступний день. По операції однаково добре і швидко. Хоча поки що рано говорити за Канаду, але в Україні мені зробили дуже добре кесарів розтин, бо навіть шов ледве помітний був", - розповіла зірка подіумів.

Українська модель народила другу дитину Фото: instagram.com/dasha_khlystun_

Свого новонародженого сина Даша і Макс назвали Дімітрій. Пара більше тижня не розсекречувала ім'я своєї другої дитини, бо довго не могла визначитись. У подружжя було кілька варіантів імені: під час вагітності модель називала малюка Amir, у пологовому - Theo, а вже вдома батьки придумали ім'я Dimitri. Даша зізнавалася, що іноді лагідно називає хлопчика просто Дімочка.

Також у Михайлюка і Хлистун підростає донька Аріана, якій 28 квітня виповниться 3 роки. Дівчинка народилася в одній із приватних клінік Києва.

Читайте також: "Холостяк" Макс Михайлюк заявив, що йому не дали стати пілотом винищувача F-16.

Макс Михайлюк з дружиною та донькою Фото: instagram.com/dasha_khlystun_

Раніше українська співачка MamaRika розповіла, які видимі наслідки кесаревого розтину вона виправила на своєму тілі хірургічним шляхом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil