Лайм

Кейт Міддлтон лікується від раку: колишній речник палацу розповів про її стан

Після операції на черевній порожнині та нетривалого мовчання, яке викликало масу чуток про "зникнення", Кейт Міддлтон повідомила, що у неї виявили рак. 42-річна принцеса Уельська не уточнила подробиць діагнозу, але розповіла, що зараз перебуває на початковій стадії лікування і проходить превентивний курс хіміотерапії.

Читайте також: Матері британських принцес Євгенії та Беатріс поставили онкологічний діагноз.

Фото: Getty Images

Онкологічний діагноз Кейт шокував спільноту, адже від раку сьогодні також лікується 72-річний король Чарльз. Колишній спікер палацу Педді Харверсон заявив, що ЗМІ та користувачам соцмереж слід припинити спекуляції щодо стану Кейт, адже вона перебуває у "дуже складній ситуації". При цьому екс-представник палацу впевнений, що Міддлтон упорається з хворобою, як і король Чарльз.

"Потрібно дати принцу та принцесі Уельським час на одужання. Ви повинні пам'ятати, що вони люди, а не просто інституція, - сказав він BBC. - Думаю, я упереджений, адже дехто з них - мої друзі, але я думаю, що це дуже складно, коли ти перебуваєш у такій ситуації. Ви повинні дати їм простір".

Кейт Міддлтон вирішила приурочити свою заяву про рак до останнього дня шкільного семестру дітей, щоб захистити принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї від нав'язливої уваги та розпитувань. Також дружина принца Вільяма записала своє відеозвернення самостійно, без участі консультантів.

Педді Харверсон розкритикував конспірологічні теорії та звинувачення, які виникли навколо Кейт після публікації відредагованих фотографій у Instagram.

"Я впевнений, що вона хотіла, щоб фотографія виглядала якнайкраще, і вибачилася за це. Всім варто було б просто забути про це, - сказав він. - Я справді думаю, що ми повинні дати королівській родині час і простір. Нам просто доведеться змиритися з новою реальністю, їх стало менше. Але вони впораються з цим".

Також колишній речник королівської родини прокоментував стан короля Чарльза, який зворушливо підтримав невістку на тлі її онкологічного діагнозу.

"Я глибоко впевнений, що король, якого я добре знаю, неймовірно сильна, дуже витривала і велика духом людина", - говорить Харверсон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків