Лайм

Лілія Ребрик показала зворушливе знайомства старших дітей з новонародженою сестрою

Також зірка висловилася про вибір імені для донечки

Після виписки з пологового Лілія Ребрик познайомила новонароджену донечку Адель із старшими сестрами. Цей зворушливий момент ведуча показала у соцмережах.

Зокрема, на сторінці знаменитості в Instagram з'явився відповідний ролик і кілька фото. У відео можна побачити як Ребрик із чоловіком Андрієм Диким та дітьми насолоджуються новим етапом у житті, а старші доньки пари вперше спілкуються з молодшою сестричкою. "Три сестри. Перше знайомство! Будь-які слова - зайві!" - йдеться у підписі до ролика.

Читайте також: 51-річна Камерон Діаз повідомила про народження другої дитини і розкрила її стать.

Ребрик з донькоюФото: instagram.com/liliia.rebrik

В іншій публікації зірка висловилася про вибір імені для третьої дитини. Вона прокоментувала слова хейтерів, яким не сподобалося ім’я Аделіна, та розповіла чому їхня родина вирішила зупинитися саме на такому варіанті. Виявляється, ведуча обрала це ім'я, оскільки воно складене із перших та останніх букв її ім'я, чоловіка та старших доньок.

"Для всіх, хто так важко переживає, що ім’я нашої третьої донечки Аделіна. Несила більше мовчати, бо коментарі під попереднім постом ростуть у геометричній прогресії, - також написала багатодітна мама. – А насправді обожнюю читати ваші коментарі! Винні, звісно, що не порадилися з усіма підписниками, а обрали ім’я дитині родиною".

Ведуча висловилася про ім'я новонародженої донечкиФото: instagram.com/liliia.rebrik

Читайте на тему: Макс Чмерковський з дружиною оригінально оголосили стать майбутньої дитини: відео.

Крім того, у програмі "Ранок вдома", яку Ребрик вела до декретної відпустки, вона разом з чоловіком поділилася першими емоціями після виписки з пологового будинку:

"Все як вперше, все по-новому… Це такі дивні відчуття. Здавалося, що ти вже все знаєш, і ти такий досвідчений, але ні, бо все як в перший раз: і очікування такі ж самі, і хвилювання… - ділиться багатодітна мама. – Ти забув, що такими маленькими можуть бути дітки. Ми коли вперше взяли нашу Адель на ручки - це таке велике щастя; це те, що залишається незмінним. Це доказ того, що життя перемагає. Добро перемагає. Дівчата народжуються до перемоги. Я щиро вірю, що в нашому випадку це саме так".


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Тим часом Андрій Дикий зізнався, що щасливий бути батьком трьох дівчаток. Чоловік озвучив причину:

"Я хвилювався, що не згадаю, але руки все пам'ятають… Перший підгузок - і все, я вже все згадав, і, виявляється, все пам'ятаю. А те, що це знову дівчинка - для мене це щастя. Всі пророчили і казали: "хлопчика, хлопчика, хлопчика", але я не знаю. Я так люблю своїх дівчат - це такий плацдарм для ніжності".

Нагадаємо, Лілія Ребрик та Андрій Дикий виховують старшу доньку Діану, яка народилася у 2012 році, а також середню доньку Поліну, яка народилася у 2018 році. Третя донька сім'ї з'явилася на світ у середині березня, а про вагітність знаменитість повідомила у жовтні минулого року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни