Лайм

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

У 2023 році спортсмен потрапив на реабілітацію

Артем Мілевський – колишній український футболіст родом із Мінська, який був нападником київського "Динамо" та збірної України. Останніми роками ім'я Мілевського пов'язане не зі спортом, а зі скандалами та проблемами зі здоров'ям, які виникали на тлі зловживання алкоголем. Розповідаємо, що з ним зараз.

Читайте також: Мені дуже соромно: Мілевський потрапив у гучний скандал через зірку естради.

Артем Мілевський у 2011-2012 роках Фото: Wikipedia

Артем Мілевський офіційно заявив про завершення футбольної кар'єри у 2021 році. На той момент спортсмену було 36 років, але після сотень матчів та десятків забитих голів Міля занапастив свій талант у клубах та на вечірках. Добре відомий випадок, коли 2013 року футболіст прийшов на тренування "Динамо" п'яним, і тренер Олег Блохін перевів його в "дубль" команди. З того часу футболіст намагався продовжити кар'єру у Туреччині, Хорватії, Румунії, Білорусі та Угорщині, але колишнього успіху не повернув.

Артем Мілевський чудово усвідомлював свою проблему, і коли оголошував про завершення кар'єри, опублікував пост-звернення до себе молодого. Тоді він написав: "Коли старші хлопці будуть тягнути тебе до нічного клубу - відмовляйся, їдь додому, висипайся і думай тільки про футбол".

Фото: https://www.instagram.com/timi1010/

Проте висновків із цих настанов Мілевський не зробив і після 2021 року. Налагодити спосіб життя не вдалося навіть після початку повномасштабної війни. У 2023 році футболіст Олександр Алієв, який довгий час був другом Мілевського, розповів, що той потрапив до лікарні через зловживання алкоголем.

"Слава богу, вдалося його покласти в лікарню. Стан, звичайно, дуже важкий. Але нічого, лікарі борються. Я до нього їжджу і навідую його в лікарні постійно", - розповідав Алієв у Instagram.

Читайте також: Що зараз із зіркою українського футболу Ващуком, який добровільно мобілізувався до Нацгвардії.

Пізніше колишній партнер Мілі заявив, що той був у комі, після чого проходив реабілітацію. "Йому треба перебудуватися, забути, що він був футболістом. Так, це важко. Але треба, для того ти і чоловік. Я знаю, що він повернеться ще сильнішим. Але проблеми ще зараз є", – говорив Алієв.

Артем Мілевський у 2023 році Фото: https://www.instagram.com/timi1010/

На жаль, після цього стосунки між друзями та колишніми партнерами по команді зіпсувалися. У 2024 році чоловіки публічно поскандалили. Все почалося з того, що Мілевський звинуватив Алієва в тому, що той розповів пресі про його проблеми.

"Я думаю, це дурний вчинок з його боку. Я не збирався про це розповідати. Це моя ситуація. Про неї знали лічені люди. Але оскільки Алієв розповів направо і наліво, що я в комі, мені доведеться розповісти цю історію, – обурився Мілевський в інтерв'ю Олександру Волошину. - Після початку повномасштабної війни, мабуть, трохи депресія почалася. Я був один, нікого не було, мабуть, було важко. І якийсь відсоток алкоголю мене рятував у ці моменти. Тобто я там випивав свою дозу, забував про війну... Грамів 300 рому або віскі на день. Але це було місяцями, було велике накопичення, і через це все погіршувалося, погіршувалося, і от чим закінчилося".

На випад у свій бік Алієв відреагував з великою образою і заявив, що більше не подасть руки колишньому другові.

"Після тих слів, які він сказав, його для мене більше не існує. Руку я йому ніколи більше не подам. Ніколи, - сказав Алієв. - Мені дуже багато людей, з якими я служу і їжджу на передок, кажуть, що якщо вони побачать цього п***ра, - так вони говорять про Мілевського, - то просто розіб'ють йому харю. Я просив зробити все можливе, щоб цього не сталося. Думаю, Мілевський мене дивиться і він подумає, з ким він спілкується і з ким живе. Миля мені більше не кент. Такі кенти мені не потрібні".

Читайте також: Як живе футболіст Анатолій Тимощук, який зрадив Україну заради російських рублів.

У 2024 році після лікування та реабілітації Артем Мілевський помітно схуд .

На це у своєму Telegram-каналі Мілевський назвав Алієва, який є уродженцем Росії, "хабарівським биком".

"Алієв збудився через те, що я назвав дурним його вчинок, коли вони виніс у пресу свої висловлювання. От і все. Жодних образ і матів не було. Я навіть не вмію так розмовляти, як цей хабаровський бик. І не буду так чинити. Не опускатимуся до рівня цієї людини", – заявив Мілевський.

До речі, оточення Артема Мілевського справді викликало багато питань, у тому числі й серед правоохоронців. У січні 2024 року поліція провела обшук у його будинку. Пізніше Мілевський розповів, що шукали зброю, наркотики та порнографію, але у рішенні, яке йому показали, було вказане ім'я колишнього власника будинку, який уже 3 роки мешкає в Іспанії.

Фото: https://www.instagram.com/timi1010/

Сьогодні Артем Мілевський залишається у Києві, веде стріми у Twitch, час від часу розігрує футболки та інший мерч з підписами. В інтерв'ю Волошину Міля казав, що після коми його "відвернуло" від алкоголю, і у березні він брав участь у матчі напівпрофесійної ліги KSL у Києві, і його команда перемогла.

Читайте також: На війні загинув колишній футболіст київського "Динамо": що про нього відомо.

Артем Мілевський брав участь у напівпрофесійному матчі у березні 2024 року Фото: https://www.instagram.com/ksl_kyiv/

Також президент "Динамо" Ігор Суркіс, який оплатив його лікування та реабілітацію після коми, був готовий запропонувати Мілевському роботу селекціонером чи дитячим тренером. Про це говорив український футболіст Артем Федецький.

"Якщо він правильно розкладе моменти у себе в голові і рухатиметься в позитивному напрямку, то у нього все вийде. Не будемо говорити про його інше, нічне життя, але Мілевський має шикарний футбольний досвід, він виступав на високому рівні, тому ві має, чим поділитися з дітьми", - говорив він в інтерв'ю "Українському футболу".

Фото: https://www.instagram.com/timi1010/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо