Лайм

Де зараз олімпійська чемпіонка Наталія Добринська, яка стала дружиною скандального "Холостяка"

Легкоатлетка стала мамою трьох дітей

Україна почала виступати на Олімпійських іграх окремою командою у 1994 році, і з того часу наші спортсмени здобули 42 золоті медалі. Деякі з них, наприклад, гімнастка Лілія Подкопаєва, стали медійними зірками. Інші, такі як легкоатлетка Інеса Кравець, зникли з публічного простору. Є й такі олімпійські чемпіони, котрі після завершення спортивних виступів реалізувалися в інших сферах. Серед них - Наталія Добринська, яка стала віце-президенткою "Федерації легкої атлетики України", дружиною скандального "Холостяка" та мамою трьох дітей.

Читайте також: Що стало з фігуристкою Оксаною Баюл – першою олімпійською чемпіонкою незалежної України.

Наталія Добринська на Олімпіаді у Пекіні (2008) Фото: Getty Images

Наталія Добринська - титулована легкоатлетка, яка на Олімпіаді-2008 у Пекіні здобула золоту медаль у семиборстві. Ця дисципліна включає змагання у бігу з бар'єрами, стрибках у висоту та довжину, метанні списа і диска, штовханні ядра, а також бігу на короткі та середні дистанції. Крім того, у 2012 році на Чемпіонаті світу у легкоатлетичному п'ятиборстві українська спортсменка виграла золото та побила світовий рекорд, який до цього утримувався 20 років.

Фото: Getty Images

Чудова фізична форма та спортивні перемоги Наталії Добринської були тісно переплетені з особистою трагедією. У березні 2012 року, всього через три тижні після її тріумфу на Чемпіонаті світу, помер тренер та чоловік спортсменки. Дмитро Поляков, який тренував Добринську з 2007 року, мав саркому. Рак прогресував дуже швидко, зупинити хворобу не вдалося.

Щоб заглушити душевний біль, Наталія Добринська почала посилено тренуватися, але на піку своєї популярності та фізичної форми завершила спортивну кар'єру "заради справжнього життя". Після цього 31-річна чемпіонка стала віце-президенткою Федерації легкої атлетики України, і невдовзі її життя круто змінилося.

Читайте також: Куди зникла Яна Клочкова – олімпійська чемпіонка з плавання, яка жила в окупованому Криму.

Під час поїздки до Болгарії Добринська познайомилася з бізнесменом та керівним партнером UNIT City Костянтином Євтушенком, який на той момент прийняв запрошення каналу "СТБ" і став героєм 4 сезону шоу "Холостяк".

Костянтин Євтушенко був героєм шоу "Холостяк-4" Фото: https://www.instagram.com/yevtushenko_c/

Весною 2014 року пара почала зустрічатися. На той момент зйомки "Холостяка" вже закінчилося, але шоу ще не вийшло в ефір. Роман пари розвивався стрімко, і Костянтин зробив Наталі романтичну пропозицію у Парижі. Жінка сказала "так", доки на українському ТБ показували, як Євтушенко шукає собі наречену серед учасниць "Холостяка". Шанувальники реаліті були шоковані, коли через тиждень після фіналу Євтушенко та Добринська одружилися - з помпою, на Олімпійському стадіоні.

Євтушенко та Добринська зіграли весілля через тиждень після фіналу шоу "Холостяк-4" Фото: https://www.instagram.com/dobrynska.n/

"Ми знімали все це восени, одружилися влітку. А сам формат передбачає, що програма виходить навесні. Зйомки завершилися за 7 місяців до виходу "Холостяка" в ефір", - пояснював Євтушенко свою любовну "математику".

Фото: https://www.instagram.com/dobrynska.n/

Після весілля родина жила США та Туреччині, де працював бізнесмен, хоча всі троє їхніх дітей народилися в Україні. Також вони мали житло на Кіпрі, куди Євтушенко відправив сім'ю перед початком повномасштабного вторгнення.

Наталія Добринська приїхала в Україну лише через рік, 2023-го. Родина досі проживає на Кіпрі, і хоча вони планують колись повернутися до України, приймати таке рішення не поспішають. "Мене чоловік одразу налаштував: "Кожен має бути на своєму місці. Ти маєш трьох дітей, ти за них відповідальна повністю. Вони мають вчитися, щоб повернутися сильними людьми, які далі будуватимуть цю країну", - розповіла вона у програмі "Вдома".

Читайте також: Що стало з фігуристкою Тетяною Волосожар, яка народилася у Дніпрі, але вирішила виступати за Росію.

У шлюбі з Костянтином Євтушенком Наталія Добринська народила трьох дітей Фото: https://www.instagram.com/dobrynska.n/

Чоловік олімпійської чемпіонки може їздити з України до своєї родини, як батько трьох малолітніх дітей. Бізнесмен більшість часу проводить в Україні, займається волонтерством і навіть отримав від ГУР подяку. Сама Добринська теж не стоїть осторонь актуальних подій, пов'язаних із війною в Україні.

Коли Міжнародний олімпійський комітет (МОК) оголосив, що росіян та білорусів можуть допустити до участі в Олімпіаді-2024 у Парижі, Добринська разом із іншими титулованими спортсменами почала добиватися перегляду такого рішення.

"Наші спортсмени тренуються, кладуть все своє життя на підготовку до Олімпіади, і тут МОК каже, що російські спортсмени виступають... Наші повинні відмовитися? Я не бачу переваг у цьому. З іншого боку, ми не можемо тиснути руку і стояти поряд із російськими спортсменами. Тому ситуація дуже важка. Ми кричимо, ми робимо все, щоб цього не трапилося, - говорила Добринська у квітні 2023 року. - Ця ситуація просто жахлива. МОК встають на бік терору і теж стають терористами".

Спортсменка виступає проти участі росіян та білорусів в Олімпіаді-2024 Фото: https://www.instagram.com/dobrynska.n/

Добринська разом з іншими знаменитими спортсменами підписувала відкритого листа до президента Франції Макрона, мера Парижа Анн Ідальго, міністерки спорту Франції Амелі Удеа-Кастери та організаторів Олімпіади в Парижі. На жаль, безрезультатно. У грудні 2023 року МОК дозволив росіянам та білорусам змагатися під "нейтральним прапором".

Тим часом Добринська залишається на Кіпрі разом із дітьми та веде популярний блог в Instagram.

"Моя рутина зараз – це мої діти. Якщо коротко: в день я проїжджаю по 100 км, щоб розвести малюків по гурткам, школам та секціям, інші вільні хвилини займає приготування їжі, уроки та час разом. Для мене це не зовсім звичний спосіб життя, але війна внесла свої корективи та адаптація пройшла швидко. Цьому я й навчаю дітей: адаптуватися до обставин і в усьому шукати позитив, при цьому не залишатись байдужим до ситуацій навколо", - розповіла вона.

Діти Наталії Добринської Фото: https://www.instagram.com/dobrynska.n/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil