Лайм

Олена Зеленська у костюмі трендового відтінку зустрілася з мером Парижа: фото

Перша леді мала стильний та елегантний вигляд

Олена Зеленська, яка нещодавно виступила на Міжнародному форумі, провела зустріч із мером Парижа Анн Ідальго. Очільниця французької столиці приїхала до Києва вже вчетверте з початку повномасштабної війни.

У своєму Telegram-каналі перша леді розповіла, що Анн Ідальго - одна з тих закордонних посадовців, які першими відвідали Бучу та Бородянку одразу після деокупації, у квітні 2022 року. А Париж отримав від президента України відзнаку "Місто-рятівник" за гуманітарну та соціальну допомогу українцям.

Читайте також: Страшна ціна за нагороду: Олена Зеленська відреагувала на перший український "Оскар".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Подякувала меру Парижа, її місту, всім парижанам за те, що ці непрості два роки вони з нами, за їхню солідарність і рішучість у підтримці України", - написала Олена Зеленська.

"Лише торік мерії округів французької столиці організували відпочинок для понад 300 українських дітей із постраждалих від російської окупації міст. Париж забезпечив прихисток і дав змогу працювати кільком українським артистичним колективам, зокрема трупі Kyiv City Ballet. Особливо вдячна мерії за рішення підтримати ідею проведення в Парижі напередодні Олімпійських і Паралімпійських ігор концерту Ukrainian Freedom Orchestra", - додала дружина Володимира Зеленського.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Також перша леді України та мер Парижа обговорили підготовку до Олімпійських ігор-2024, які французька столиця прийматиме цього літа. "Цінуємо принципову позицію пані Ідальго: жодних російських і білоруських спортсменів на іграх, навіть під нейтральними прапорами", - наголосила Зеленська.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді України відзначила унікальні напрацювання Парижа, який готується стати найзручнішим містом для спортсменів і глядачів з інвалідністю.

"Пані мер розповіла: для цього переобладнують цілі квартали й транспортні лінії, будують інклюзивні спортивні майданчики, щоб зробити щоденний спорт доступним для всіх, - розповіла дружина президента. - Важливий досвід для України, у якій втілюємо Національну стратегію безбар’єрності".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Для зустрічі з мером Парижа Олена Зеленська обрала костюм трендового пильно-м'ятного відтінку - жакет оригінального крою та приталеного силуету і прямі штани. У своєму образі перша леді використала модний прийом, одягнувши пасок поверх жакета.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Минулого місяця Олена Зеленська в Лондоні зустрілася з королевою Каміллою: яким був образ першої леді.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото