Лайм

Олена Зеленська у стильному молочному жакеті з принтом виступила на Міжнародному форумі: фото

Перша леді розповіла про ціль заходу

Олена Зеленська, яка нещодавно розповіла про власні методи боротьби з тривогою, виступила на VII Міжнародному форумі "Креативна Україна". У соцмережах вона оприлюднила серію кадрів, зроблених під час заходу у Києві, а також поділилася подробицями стосовно цієї теми.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці першої леді в Instagram. На форумі дружина Володимира Зеленського говорила про важливість ментального здоров'я, зокрема про вміння "перетворити біль на силу". "Це саме те, що робить наша сучасна культура", - зауважила вона.

Читайте також: Страшна ціна за нагороду: Олена Зеленська відреагувала на перший український "Оскар".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Цьогорічна назва Міжнародного форуму "Rethinking. Culture", переосмислення культури. На заході підприємці, міжнародні експерти у сфері культури та економіки, представники органів державної влади та громадянського суспільства прогягом дня обговорювали стратегію української культурної дипломатії.

"Кожен крок тут важливий. Зокрема, деколонізація імен і спадку, які сторіччями привласнювала імперія, - йдеться у пості пані Олени. - В цьому сенсі кожен підпис під полотном Малевича, що це був український художник, – це не просто відновлення історичної справедливості. Це ще один потужний голос України у світі".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Важливо, що повернулося на батьківщину скіфське золото. Що Україна має офіційне представлення на світових мистецьких майданчиках, як-от Венеційська бієнале та Венеційський кінофестиваль, Берлінале, а також на першій Мальтійській бієнале. І долучилася до участі в дев’яти книжкових ярмарках світового рівня – у Варшаві, Лондоні, Франкфурті, Латинській Америці тощо", - також зазначається у джерелі.

Читайте на тему: Олена Зеленська відмовила Білому дому через росіянку: стала відома причина.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Культура – це також про порозуміння. Що краще нас зрозуміють, то легше буде тим, хто зараз на фронті, - підсумувала перша леді. – Культура – це також наші свідчення. Потрібно свідчити про Україну і нас, звучати, не боятися власного голосу й робити його чутним. Дякую всім, хто це робить".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

На заході Олена Зеленська з'явилася у вбранні, яке складалося з чорних класичних штанів та стильного молочного жакету з принтом. Останній, як відомо, вироблений українським брендом Elenareva. Нагадаємо, річ Олена Зеленська вигулює вже не вперше, адже у цьому самому жакеті вона з'явилася на зустрічі з королевою Данії Маргрете II у серпні минулого року. Проте тоді замість штанів перша леді доповнила жакет прямою спідницею.

До слова, на сайті марки вказано, що вартість жакету за акційною ціною складає 261 євро, а той час як ціна без знижки - 521 євро.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Цього ж разу лаконічний аутфіт завершили туфлі-човники на підборах об'ємно-укладене волосся, масивні сережки та невелика кількість макіяжу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня