Лайм

Вважала її другом: Олеся Жураківська прокоментувала проросійську позицію актриси Ірини Горбачової

Артистка відповіла, що думає про колишню колегу

Уродженка Маріуполя Ірина Горбачова тривалий час жила і працювала у Києві, була дружиною українського музиканта Антона Савлепова. Після початку повномасштабного вторгнення РФ російська акторка підтримала країну-терористку і втратила в Україні зіркових друзів. Серед них – Олеся Жураківська.

У підкасті Аліни Доротюк зірка серіалу "Мама" вперше прокоментувала проросійську позицію своєї тепер вже колишньої подруги. Акторка зізналася, що вона не очікувала, що її близька людина стане на бік Росії.

Читайте також: Росіяни взяли в полон брата Антона Савлепова з Quest Pistols: співак поділився трагедією.

Фото: instagram.com/zhurakivska_olesya

"Для мене це був удар, коли я почула, що людина, яку я вважала своїм другом, каже, що "в цілому, я не засуджую". Мене просто паралізувало в той момент. Але такий зараз час. Потрібно рвати зв’язки, не озираючись назад. Потрібно, щоб повітря свіжого було більше, звільняти простір для маневру, для творчості. На місце цих людей прийдуть люди, у яких не було можливості зробити крок, тому що вигрібалося все, щоб заплатити їм гонорари", - сказала Жураківська.

Нагадаємо, Ірина Горбачова народилася та провела 9 років свого життя у Маріуполі Донецької області. Потім вона переїхала до Росії через хворобу матері. Будучи дорослою, акторка повернулася на батьківщину, підкреслювала своє українське походження та любов до України.

Коли 24 лютого 2022 року Росія вторглася в нашу країну, Горбачова тримала нейтралітет, але згодом продемонструвала свою проросійську позицію. Вона заявила про любов до Росії та відмовилася засуджувати вторгнення в Україну. А також зізналася, що розлучилася із солістом гурту "Quest Pistols".

"У мене зараз відбулося і розлучення з другим чоловіком. З початку "СВО", коли по всіх фронтах роздрай, ти вибираєш жити у своїй країні, тому що ти її любиш, а не тому, що так треба, або страшно піти, спробувати себе у чомусь іншому. Я не та людина, яка трубить: ці праві, а ці не праві. Я в усьому розбираюся, я завжди так жила. Я не людина, яка воює із системою", - заявляла акторка пропагандистам.

Фото: instagram.com/irina_gorbacheva

У цьому ж скандальному інтерв'ю Горбачова заявила, що не засуджуватиме свою країну (Росію) і зізналася, що допомагає біженцям із "ДНР" та "ЛНР".

"Я називаю домом те, що фізичне. Тут мій дім, це по факту. Мені нафіг не потрібна риторика, що я там до 9 років прожила. Я хочу бути тут, і крапка", - заявила колишня дружина Антона Савлепова.

Дізнайтеся також, чому Ані Лорак вирішила отримати громадянство РФ і як до цього причетний Кіркоров.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК