Лайм

Ярмарок лицемірства: породілля-зрадниця з Маріуполя цинічно висловилася про оскароносний фільм

Колаборантка прокоментувала фільм "20 днів у Маріуполі"

Маріанна Вишемирська, яка дивом вижила під час російського бомбардування Маріупольського пологового, заявила, що події у документальному фільмі "20 днів у Маріуполі" – фейк.

Колаборантка, яка втекла в Росію та агітує за Путіна, назвала оскароносну стрічку Мстислава Чернова, який висвітлив воєнні злочини росіян, "ярмарком лицемірства". Таку цинічну оцінку картині про своє рідне місто проросійська активістка дала пропагандисту Сергію Карнаухову.

Читайте також: Страшна ціна за нагороду: Олена Зеленська відреагувала на перший український "Оскар".

Уродженка Маріуполя перейшла на бік ворога Фото: instagram.com/krevvetochka

Вишемирська заявила, що не дивилася "20 днів у Маріуполі", але бачила кадри з фільму, які надсилали їй підписники. За словами зрадниці, українці монтують фейки про те, що відбувалося у Маріуполі, а вона займається "важливими справами". Породілля каже, що її образ "використали" та обрали найбільш вигідні кадри з евакуації.

"Знаєте, сам фільм і вручення я не дивилася, але я чудово розумію, що там було. Ну, ніяк інакше, як, скажімо так, окрім ярмарки лицемірства, я це назвати не можу", - заявила колаборантка.

Вишемирська додала, що не здивувалася, що фільм "20 днів у Маріуполі" отримав "Оскар-2024", адже "все було так задумано".

Вишемирська біля розбомбленого росіянами пологового в Маріуполі Фото: instagram.com/krevvetochka

Нагадаємо, у березні 2022 року армія РФ цинічно обстріляла пологовий будинок у Маріуполі. Тоді весь світ облетіло фото українського фотографа Євгена Малолєтки з вагітною Маріанною Вишемирською. Після авіаудару дівчину разом з іншими породіллями евакуювали до іншої лікарні, де вона народила доньку. Попри весь пережитий жах, українка вирішила стати на бік ворога.

Маріанна Вишемирська постраждала від авіаобстрілу Маріупольского пологового Фото: instagram.com/evgenymaloletka

Колаборантка втекла до РФ, де тепер її називають "Маріупольською Мадонною". У країні-агресорці Вишемирська веде пропагандистську діяльність, працює у прокремлівському фонді "Родина" та агітує голосувати за Путіна на фіктивних виборах президента Росії.

Читайте також: Чому Ані Лорак вирішила отримати громадянство РФ і як до цього причетний Кіркоров: ЗМІ розкрили деталі.

Колаборантці дали керівну посаду у путінському фонді Фото: instagram.com/krevvetochka

Також вона знімає пропагандистські ролики про відновлення зруйнованого Маріуполя та бере інтерв'ю у полонених бійців "Азову". Блогерка активно веде соцмережі та розповідає, що "Україна 8 років бомбила Донбас". На запитання українців, хто її так образив у рідній країні, що вона обрала брехливу риторику, дівчина відповідає, що "завжди адекватно оцінювала ситуацію".

Фільм "20 днів у Маріуполі" включає кадри, які Мстислав Чернов та його колеги-журналісти Associated Press (Євген Малолєтка і Василиса Степаненко) зняли протягом 20 днів облоги українського міста на початку повномасштабного вторгнення РФ. У ньому показані злочини російської армії в Україні, які свого часу шокували світ: обстріл пологового, масові вбивства мирних жителів, гуманітарна катастрофа у місті.

Кадр з фільму "20 днів у Маріуполі" Фото: 20daysinmariupol.com

Дізнайтесь також, що відомо про режисера фільму "20 днів у Маріуполі" Мстислава Чернова, який отримав перший "Оскар" для України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria