Лайм

Як зганьбилася Ірина Горбачова - акторка родом з Маріуполя, яка тепер зізнається Росії в любові

Уродженка України підтримала країну-агресора

До початку повномасштабної війни російська актриса родом із Маріуполя Ірина Горбачова була частою гостею в Україні. Вона була дружиною українського співака і танцюриста Антона Савлепова з гурту Quest Pistols, публічно підкреслювала своє українське походження та любов до України.

Читайте також: Режисером російського шоу, який вкрав пісню Христини Соловій, виявився українець.

Фото: https://www.instagram.com/irina_gorbacheva/?img_index=1

Коли 24 лютого 2022 року Росія вторглася до нашої країни, Горбачова публічно не засудила війну. У соцмережах вона писала про те, як важливо "зберігати мир у собі", вдарилася в релігію та духовні практики. Коли після фотографій безтурботного відпочинку за кордоном Горбачова опублікувала знімок на червоній доріжці Московського кінофестивалю, аудиторії актриси зрозуміла – вона обрала мовчазну підтримку та роботу в Росії.

Коли Антона Савлепова попросили прокоментувати позицію дружини, він зізнався, що вони припинили спілкування.

"Вже півроку ми не підтримуємо контакт. Усі свої рішення Ірина як доросла людина приймає самостійно. Дякую за розуміння", - коротко відповів артист, чий двоюрідний брат потрапив до російського полону в Харківській області.

Фото: https://www.instagram.com/irina_gorbacheva/

Незабаром стало відомо, що Ірина Горбачова не просто мовчки працює у Росії, а й свідомо підтримує свою державу-агресорку. Вона заявила про любов до Росії і відмовилася засуджувати вторгнення в Україну.

Читайте також: Втекла через Європу до Росії: Євген Кіт розповів про цинічний вчинок Тетяни Денисової.

"У мене зараз відбулося і розлучення з другим чоловіком. З початку "СВО", коли по всіх фронтах роздрай, ти вибираєш жити у своїй країні, тому що ти її любиш, а не тому, що так треба, або страшно піти, спробувати себе у чомусь іншому. Я не та людина, яка трубить: ці праві, а ці не праві. Я в усьому розбираюся, я завжди так жила. Я не людина, яка воює із системою", - заявила актриса в інтерв'ю російському YouTube-каналу.

"Не хочу відмовлятися і говорити, що я не частина своєї країни, своєї держави. Я частина своєї держави, своєї країни та будь-якого процесу, який відбувається у моїй країні. Я вибираю тут жити. Це по мені вдарило, бо 95% моїх друзів від мене відвернулися", - зізналася Горбачова.

До повномашстабної війни Горбачова дружила з українським коміком Василем Байдаком Фото: https://www.instagram.com/irina_gorbacheva/

В оточенні актриси більшість людей засудили вторгнення РФ в Україну, включаючи її рідню в Маріуполі, який Росія знищила.

"Я допомагала виключно біженцям з "ДНР", "ЛНР" і Маріуполя. Я розуміла, що мені прилетить, і прилітає досі. Я за свою країну і не засуджуватиму те, що відбувається, - висловилася вона. - Я називаю домом те, що фізичне. Тут мій дім, це по факту. Мені нафіг не потрібна риторика, що я там до 9 років прожила. Я хочу бути тут, і крапка".

Фото: https://www.instagram.com/irina_gorbacheva/

Після втечі в РФ Оксана Байрак назвала себе "патріоткою" та заявила, що повернеться до України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни