Лайм

Чому Ані Лорак вирішила отримати громадянство РФ і як до цього причетний Кіркоров: ЗМІ розкрили деталі

Зрадниця захотіла паспорт країни-терористки

Уродженка Буковини Ані Лорак, яка за два роки повномасштабного вторгнення РФ в Україну жодного слова не сказала на підтримку рідної країни, вирішила відмовитись від українського паспорта на користь російського.

Пропагандистські ЗМІ писали, що артистка-зрадниця подала документи на отримання громадянства Росії у лютому 2024 року, проте джерела OBOZ.UA розповіли, що це сталося днями.

Читайте також: Зрадниця Повалій після отримання російського громадянства назвала свою "нову" національність.

Фото: instagram.com/anilorak

За даними інсайдерів видання, 13 березня глава Федерального проекту боротьби з корупцією Віталій Бородін запропонував Держдумі РФ позбавити заробітку зірок, які не мають російського громадянства і відкрито не підтримують війну.

Цю інформацію зрадниці доніс співак-путініст Філіп Кіркоров, який є кумом співачки. Прихильник Кремля порадив Лорак швидко розпочати процедуру зміни громадянства, щоб не втратити можливість заробляти в країні-терористці.

"Кіркоров бачився в одному з московських ресторанів з Кароліною [справжнє ім'я Лорак], де попередив її, що пан Бородін ініціює звернення в Кремль стостовно "неоднозначних" артистів, і там підтримають це прохання, підписавши закон. Лорак зараз хоче врятувати свою дупу та можливість заробляти", - розповіло джерело.

Читайте також: Душу дияволу продаєш: Ірина Білик звернулася до Кіркорова, який співав її пісню в окупованій Горлівці.

Фото: instagram.com/anilorak

Крім цього, за словами інсайдера, у зрадниці є кілька квартир у Москві і нібито будинок у Сочі, які вона таким чином також хоче врятувати. Джерела видання додали, що Ані Лорак - одна з перших, кого планували покарати через відсутність громадянства Росії.

Інформацію про те, що артистка подала документи у лютому, пропагандистам "вкинула" пресслужба зрадниці. Вони хотіли створити видимість того, що Лорак вирішила отримати російський паспорт ще до ініціативи Бородіна.

Раніше Юрій Бардаш похвалився російським паспортом, отриманим після зради України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня