Лайм

Єгор Гордєєв розповів, чому Руслана Писанка приховувала свій онкологічний діагноз

Знаменитість продовжувала випромінювати оптимізм попри нестерпні болі

Життя Руслани Писанки у липні 2022 року забрала онкологічна хвороба, про яку вона не розповідала навіть своєму близькому оточенню. Єгор Гордєєв був чи не єдиним, хто знав про важке захворювання своєї колеги та подруги.

В інтерв'ю OBOZ.UA він пояснив, чому акторка приховувала, що хворіє на рак, який у неї діагностували німецькі лікарі. Гордєєв, який працював із Писанкою у програмі "Твій день", зізнався, що ведуча розповіла йому про онкологічний діагноз, проте він поважав її бажання не розголошувати подробиці її захворювання.

Читайте також: Не хотів розуміти: чоловік Руслани Писанки розповів, як дізнався про її діагноз.

Фото: instagram.com/tviyden_official

"Я знав правду про хворобу Руслани ще й тому, що міг трошки допомогти їм з чоловіком логістично під час перебування в Німеччині. Тому, власне, Руся мені і розповіла все. Але я дуже розумію і поважаю її бажання тримати це в таємниці. Знаєте, нерідко оточення по-різному сприймає твоє горе. Інколи як своє, і самі того не бажаючи, висмоктують з тебе купу енергії. І якщо ці сили потрібні, як ніколи, тобі самій, то краще про це не говорити. Тому, думаю, вона прийняла дуже мудре і правильне рішення", - сказав Гордєєв.

Ведучий додав, що мало хто знав, що коли Писанка виходила на дві хвилини в ефір з лікарняної палати, то терпіла пекельні болі, але вона "робила та дарувала радість, свято, оптимізм".

"Знаючи про важкість хвороби, я розумів, що в принципі будь-яка розмова наша може бути останньою. Кожен телефонний дзвінок сприймав як останню можливість поговорити", - поділився Єгор.

Фото: instagram.com/yegorgordeev

Нагадаємо, Руслана Писанка померла 19 липня 2022 року у віці 56 років. Рак у телеведучої діагностували у Німеччині, куди вона поїхала після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Хвороба була запущена та швидко прогресувала.

2 серпня зірку кремували в Німеччині, а 21 серпня відбулося відспівування в улюбленому храмі Писанки – Спасо-Преображенському соборі у Києві. Там прах акторки спочивав трохи більше року. Згодом чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаєв перепоховав дружину на одному зі столичних цвинтарів поряд із батьком, братом, мамою та іншими родичами.

Фото: instagram.com/yegorgordeev

Раніше Єгор Гордєєв прокоментував поведінку Влада Ями під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації