Лайм

В мережу потрапили фото Камалії зі слідами побоїв на обличчі: співачка відреагувала

Шанувальники артистки забили на сполох

Співачку Камалію, яка торік оголошувала про розлучення з чоловіком, а потім заявляла про "дружні" стосунки з Мохаммедом Захуром, підозрюють у домашньому насильстві. У мережу потрапили світлини української артистки зі слідами побоїв.

На знімках, опублікованих у Telegram-каналі "Джокер", виконавиця зображена з синцями на обличчі та шиї, розбитою губою і величезною гематомою навколо ока.

Читайте також: Між нами війна: Камалія поскаржилася на життя в будинку дорослої дочки чоловіка.

Фото: t.me/jokerlon

Коли були зроблені ці кадри і чи вони правдиві - невідомо. Однак користувачі мережі зауважили, що на заході 11 квітня, який відвідала Камалія, на обличчі співачки слідів насильства не було помічено.

Фото: t.me/jokerlon

Після того, як ці кадри почали активно обговорювати в пресі та соцмережах, артистка вийшла у прямий ефір у TikTok, де заявила, що з нею все добре. Водночас вона не сказала, чи реальні фотографії, чи це фотошоп.

"Я в шоці, я не розумію, що тут відбувається? Так що я вийшла в ефір, щоб показати всім, що я жива здорова і все зі мною добре. Дітки зі мною, все добре, нічого не трапилося", - каже співачка на відео, опублікованому у Telegram-каналі "Сцена.UA".

Фото: t.me/jokerlon

Поки одні шанувальники Камалії стверджують, що фото з побоями - фейк, інші пройшлися свіжими дописами співачки в Instagram і помітили той самий патріотичний манікюр, як й на одному з гучних знімків. Вони припустили, що виконавиця страждає від домашнього насильства, але не хоче виносити це на публіку.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Нагадаємо, з 2003 року Камалія заміжня за пакистанським мільярдером Мохаммедом Захуром, який на 22 роки старший за співачку. У 2013 році в сім'ї народилися дві дочки, яким батьки дали імена Арабелла та Мірабела.

У квітні 2023 року артистка заявила, що розлучається з чоловіком, проте вже у травні відсвяткувала із Захуром своє 46-річчя, пройшлася з ним червоною доріжкою Канського кінофестивалю і продовжила публікувати спільні кадри в соціальних мережах.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Коментуючи стосунки із Захуром Камалія говорила, що у них "непростий період", але подробиці розкривати не поспішає.

"У нас зараз непростий період. Я намагалася все сказати в тій публікації, але ми закрили це питання між собою. Коли настане час і ми все вирішимо, ми розповімо. Зараз ми підтримуємо один одного, у нас спільні діти, у нас дуже багато спільних проектів. І, звичайно, 20 років не минають просто так, - говорила співачка у червні 2023-го. - Я скажу, що зараз коментувати цю тему дуже боляче для мене".

Вже у листопаді виконавиця заявила, що у них чоловіком "дружні стосунки", і він під час війни в Україні разом із доньками живе у Лондоні.

Читайте також: Що стало з Анною Заячківською - "Міс Україна", яка втекла від чоловіка-мільйонера через побої.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Раніше актор Костянтин Войтенко заявляв, що судитиметься з колишньою дружиною через звинувачення у насильстві.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита