Лайм

Дуже складна травма: комік Віктор Розовий на фронті отримав серйозне поранення голови

Артист служить у 3 ОШБр

Комік Віктор Розовий, який з початку повномасштабної війни приєднався до лав ЗСУ, отримав серйозне поранення на фронті. Про це розповіла його дружина Ольга Мерзлікіна, з якою він уклав шлюб у березні 2024 року.

Читайте також: На війні поранено відомого українського письменника: фото.

За словами дівчини, увечері 21 березня Віктор вирушив на виїзд, де отримав складне уламкове поранення голови. Сім'я коміка дізналася про це наступного дня. Розового прооперували нейрохірурги, і зараз він відновлюється і чекає на реабілітацію.

Віктор Рожевий - комік та зірка "Ліги сміху" Фото: скріншот YouTube "Українська правда"

"Це дуже складна травма, і важко уявити, чого тільки коштувала евакуація. Дякуємо за швидкі рішення та допомогу бійцям 2 та 3 роти протитанкового батальйону 3 ОШБр, і за врятоване життя всім, хто віз Віктора понад 200 км", - написала Мерзлікіна в Інстаграм.

"Ці 2 тижні медики та рідні робили все, щоб Вітя подолав період важкого стану. Поки стояло питання його життя, ми хотіли зберегти інформаційну тишу", - продовжила вона.

Зараз Віктор завдяки вольовому характеру показує успіхи в одужанні. Він уже у свідомості, намагається спілкуватися з рідними, набирається сил для майбутньої реабілітації.

Читайте також: Бахмут може бути у Києві: репер Ярмак у ЗСУ прокоментував цивільне життя українців.

Фото: https://www.instagram.com/oliamerzlikina

"У нас немає сумнівів, що він повністю відновиться", - написала дружина коміка.

Жінка попросила не закидати її повідомленнями та запевнила, що друзі Розового у всьому йому допомагають. Зараз родина Віктора хоче відправити його до реабілітаційного центру за кордоном, щоб йому допомагали найкращі фахівці.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня