Лайм

Зрадник Юрій Бардаш в Росії назвав Україну "непотрібною" і розповів, що зробив зі своїм паспортом

Продюсер-путініст відзначився цинічною заявою

Продюсер Юрій Бардаш, який працював з такими українськими гуртами і артистами, як "Гриби", Quest Pistols, "Нерви", Wellboy та Луна, втік із країни після початку повномасштабної війни. Спочатку він перебував у Грузії, а потім перебрався до Росії та публічно підтримав воєнну агресію і особисто Путіна.

У січні 2024 року Бардаш отримав російське громадянство та похвалився паспортом країни-окупанта. Тепер в інтерв'ю російським пропагандистським ЗМІ він цинічно заявив, що зберіг український паспорт, хоч він йому "не потрібний, як і Україна". Про це повідомляє OBOZ.ua.

Читайте також: Думав про бізнес: зрадник Бардаш пояснив, чому раніше брехав про свою проукраїнську позицію.

Фото: t.me/yourabardash

"Я не плюю в історію, тому він у мене просто лежить. Викинути чи спалити його у всіх на очах - не бачу в цьому жодного сенсу. Цей український паспорт такий самий непотрібний, як і Україна. Я перебуваю в Росії і бачу, що таке рух держави вгору та вперед до розвитку", - цинічно заявив він.

Також Юрій Бардаш заявив, що люди, які жили та продовжують жити в Україні, "постраждали від українізації".

"Ми стільки від цієї українізації пережили - люди, які жили весь цей час в Україні і продовжують там жити ще. У заручниках, правда, але все одно. Український паспорт, можливо, дорогий людям, які малюють собі тризубці, татуювання б'ють", – сказав зрадник.

Читайте також: Відомий музикант заявив, що зрадник України Юрій Бардаш вкрав у нього мільйони доларів.

Нагадаємо, що вперше проросійську позицію Юрій Бардаш озвучив улітку 2022 року, коли перебував у Грузії. Він заявив, що Україна має здатися Росії. Потім продюсер злякався розплати за свої слова і вбрід перейшов кордон Грузії та самопроголошеної "Республіки Абхазія".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці