Лайм

Відомий музикант заявив, що зрадник України Юрій Бардаш вкрав у нього мільйони доларів

Артист озвучив раніше невідомі деталі

Український виконавець, засновник "Культурного Десанту" Саша Чемеров пригадав співпрацю зі зрадником Юрієм Бардашем, який нещодавно похвалився російським паспортом. Так, співак зауважив, що продюсер-путініст "дуже любить гроші, і особисто у нього вкрав мільйони".

У інтерв'ю виданню "УНІАН" Чемеров розповів, що у минулому доволі довго працював із уродженцем Луганської області (Бардаш родом із Алчевська). Зокрема, разом вони створили гурти Quest Pistols, "Нерви" та інші, і за період роботи із Юрієм Олександр добре розгледів його прагнення до великих статків будь-якою ціною.

Читайте також: Закликала захопити всю Україну: СБУ повідомила про підозру зрадниці Таїсії Повалій.

Олександр ЧемеровФото: instagram.com/sashachemerov

"Я працював з Бардашем дуже довго і дуже давно. Ми зробили з ним Quest Pistols і групу "Нерви", а також Лєру Козлову з "Ранєток". Річ у тім, що Бардаш дуже любить гроші. Особисто в мене він вкрав мільйони доларів, - коментує ситуацію артист. - Зараз він втрапив у ситуацію, якої прагнув. Він працює на ФСБ й отримує гроші від банку зі списку путіна. Я не можу назвати його людиною, він типове російське сміття, яке, я впевнений, закінчить дуже погано".

Окрім того, Чемеров згадав ще одного колишнього українця, який теж обрав проросійську сторону та робить вигляд, наче війни в його рідній країні немає. Йдеться про виконавця Артура Пирожкова (Олександр Ревва), з яким теж колись активно співпрацював Олександр. Він заявив, що у цій ситуації, що склалася, виконавець продемонстрував найгіршу з усіх можливих позицію:

"Ми навіть товаришували. Але він себе проявив реально як скотина. Ба більше, просто ніяк не відреагував, я йому надсилав відео й фото військових подій, намагався його пробудити якимось чином. Але, на жаль, марно! Він ніяк себе не проявив, мовчить і дотепер. Він, до речі, громадянин України з українським чинним паспортом".

Читайте на тему: Алан Бадоєв зізнався, де живе його дочка від ексдружини, яка працює на російських пропагандистів.

Олександр Ревва родом з ДонецькаФото: instagram

Що стосується позиції Бардаша, то у перші місяці повномасштабної війни він втік з Грузії до Росії, після чого закликав українців "здатися". Москву путініст називає "найкращим містом на планеті" і не приховує, що мріє про окупацію України.

"Коли це станеться? Я не знаю, але думаю, що це відбудеться. Зараз звільнимо, і почнеться. Тільки звільнимо, там піднімуться російські люди. Вони перші спуску не дадуть цим нацикам, які зараз там. Сподіваюся, при нашому житті ми це все побачимо, і пісню "Между нами тает лед" гурту "Грибы" заспіваємо. Буде великий тур, де співатимуть пісні всі народи Росії", - заявляв зрадник у жовтні минулого року.

У січні цього року стало відомо, що чоловік отримав російський паспорт та навіть вже встиг похвалитися у мережі відповідним фото. На знімку Бардаш позував із документом на тлі портрета кремлівського диктатора та прапора країни-агресора.

Юрій БардашФото: t.me/yourabardash

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня