Лайм

Юрій Бардаш похвалився російським паспортом, який отримав після зради України

Продюсер перейшов на бік ворога у перші місяці вторгнення

Продюсер-зрадник Юрій Бардаш, який підтримав війну в Україні та втік до Росії, отримав громадянство країни-окупанта. Путініст, який свого часу розкрутив українські проекти "Гриби", Quest Pistols, "Нерви", Wellboy та Луна, похвалився паспортом РФ.

У своєму Telegram-каналі "Філософія Бардаша" зрадник України опублікував фото з документом, зроблене на тлі портрета російського диктатора Володимира Путіна та прапора країни-агресора. "Я дістаю з широких штанин", - підписав він знімок.

Читайте також: Думав про бізнес: зрадник Бардаш пояснив, чому раніше брехав про свою проукраїнську позицію.

Фото: t.me/yourabardash

У коментарі пропагандистським ЗМІ Бардаш заявив, що "дуже щасливий отримати російський паспорт". Уродженець Луганської області додав, що "отримав задоволення", коли під час видачі громадянства включили гімн терористичної держави.

Нагадаємо, влітку 2022 року Бардаш вперше відкрито озвучив свою проросійську позицію і заявив, що Україні треба здатися РФ. Після скандальних антиукраїнських заяв про війну зрадник втік із Грузії до Росії. Втікач осів у Москві, яку називає "найкращим містом на планеті", і мріє про окупацію України.

"Коли це станеться? Я не знаю, але думаю, що це відбудеться. Зараз звільнимо, і почнеться. Тільки звільнимо, там піднімуться російські люди. Вони перші спуску не дадуть цим нацикам, які зараз там. Сподіваюся, при нашому житті ми це все побачимо, і пісню "Между нами тает лед" гурту "Грибы" заспіваємо. Буде великий тур, де співатимуть пісні всі народи Росії", - помріяв зрадник у жовтні 2023-го.

Фото: facebook.com/yura.bardash

Раніше громадянство країни-окупанта отримала Таїсія Повалій - ще одна зрадниця України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil