Лайм

Регіна Тодоренко, яка заявляла про плани приїхати в Одесу, отримала російське громадянство

Раніше зірка виправдовувалася, чому не коментує "політичну ситуацію"

Одеситка Регіна Тодоренко, яка продовжує мовчати про війну в Україні, отримала російське громадянство. За інформацією ЗМІ, паспорт країни-агресора з'явився у неї відносно недавно.

"Минулого року Україна запровадила санкції проти Регіни. При цьому телеведуча продовжувала працювати в Росії, маючи лише українське громадянство. А днями з'ясувалося, що Тодоренко таки отримала громадянство Російської Федерації", - йдеться в одному з пропагандистських джерел. Сама ведуча поки ніяк не прокоментувала цю новину.

Читайте також: Там головне - гроші: Бєдняков висловився про Регіну Тодоренко, яка мовчить про війну.

Регіна Тодоренко народилася та виросла в ОдесіФото: instagram

Колишня українка, як відомо, мешкає на території країни-терористки вже тривалий час. Там вона вийшла заміж за співака-путініста Влада Топалова, з яким виховує двох синів: Михайла та Мирослава. Про "політичну ситуацію", як заявляла ведуча, вона не говорить зі своїм обранцем, оскільки "це може зруйнувати їхню сім'ю":

"Чи варто взагалі говорити в сім'ї свою політичну позицію, обговорювати її? Бо в нас із Владом зараз... ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним у різних становищах абсолютно. І позиції в нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і надалі, та кохати одне одного як в обітниці - в радості, в хворобі і в бідності, і в кризі, і в усьому іншому".

Також раніше Тодоренко заявила про плани приїхати до рідної Одеси, ймовірно, ще досі думаючи, що після зради рідної країни їй таки вдасться це зробити. У Росії Регіна продовжує будувати кар'єру. Так, наприклад, нещодавно стало відомо, що вона стала ведучою шоу "Руссо-Експресо", яке повністю скопійоване з добре відомого "Орла і Решки".

Окрім того, у країні-агресорці ведуча отримала премію "Мама року". Коментуючи цю новину, зірка назвала себе "особливою":

"Кожна мама – це мама року для своєї дитини. Мама - це те, з чого починається в цілому життя. Я хотіла б подякувати всім мамам — учасницям премії за те, що вони з такою любов'ю ставляться до своїх дітей, за те, що приходять на такий класний захід. Стати "Мамою року" - це висока оцінка. Я навіть не знаю, за які заслуги можна отримати подібну премію. Мама - це мама. І кожна з нас - це мама року".

Читайте на тему: Половина їхньої суті - це Росія: Алан Бадоєв висловився про Софію Ротару, яка мовчить про війну.

Тодоренко з чоловіком-росіянином і синомФото: instagram

Нагадаємо, у жовтні 2022 року Тодоренко за антиукраїнську позицію потрапила до підсанкційного списку України. Проти неї та низки інших знаменитостей, які уродженцями України, було запроваджено персональні економічні та інші санкції строком на 5 років.

  • Наркотики і фізичне насильство: раніше у мережі заговорили про те, що в сім'ї зрадниці Тодоренко почалися проблеми.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК