Лайм

Це дуже небезпечно: MELOVIN розповів про страшні наслідки вживання ліків з алкоголем

Знаменитість озвучив деталі власної історії

MELOVIN (Костянтин Бочаров) не приховує, що у минулому зловживав алкоголем, проте наразі йому вдалося позбутися цієї шкідливої звички. Раніше він ділився, що саме в той період дізнався про свій діагноз - цукровий діабет MODY-типу. Також артист пригадав історію, яка сталася з ним через вживання ліків та спиртного одночасно.

Подробиці цієї ситуації виконавець озвучив в рамках програми "Хто ти?" з ведучим Сергієм Середою. Зокрема, він сказав, що тоді лікувався від тривожності і приймав "Гідазепам", і разом з тим продовжував пити спиртне. Опираючись на власний досвід, співак звернувся до слухачів та закликав їх не повторювати його помилок.

Читайте також: Схуд на 15 кілограмів: хворий на діабет MELOVIN розповів, як змінив спосіб життя.

MELOVINФото: instagram.com/melovin_official

"Ви коли приймаєте "Гідазепам", ніколи не змішуйте його з алкоголем. Це навіть не порада, а крик душі. Тому що те, що відбувається в цьому стані…Це був жах. Одного разу я забув, що випив "Гідазепам", і приїхав на свято до друзів. Я нікому це не розповідав. І так вийшло, що згодом я опинився на заправці. Не розумію, де мої друзі, пам'ятаю лише, що я п'ю і мені весело… А потім раз - і я на заправці. Поступово я почав згадувати, що трапилося. На якусь мить мені здалося, що я в Одесі, а не в Броварах. Це абсолютно реальна історія", - сказав Костянтин.

"Якщо ви п'єте ліки від тривожності, які вам призначили, забудьте взагалі про алкоголь, - закликав виконавець. - Це було так страшно. А я на той момент уже був відомим. Я кажу водіям: "Будь ласка, підвезіть мене, я MELOVIN". А потім чую фразу: "Ага, так, MELOVIN був би він тут у дві години ночі". Тому, будь ласка, не потрібно так робити. Взагалі-то на цих ліках пишеться про те, що не можна вживати алкоголь. Справа в тому, що якщо це змішувати - це летальна смерть. Можуть статися дуже погані речі".

артист розповів про лікування своєї тривожності.Фото: instagram.com/melovin_official

Про зловживання алкоголем артист розповідав ще минулої осені. Він зізнавався, що у той період міг би назвати себе "інтелігентним алкоголіком":

"Я просто не виглядав як якийсь негативний образ алкоголіка. Я був побутовим інтелігентом. Я нікому не грубив. У мене були запої. Я відчув, що з цим пора зав’язувати. Це точно тобі не додає здоров’я. Мені здається, жити без алкоголю набагато цікавіше, коли ти пам’ятаєш кожен свій момент, кожен день – це клас".

"Найбільше я любив джин, віскі, ром. Напевно, якби пив цей алкоголь у чистому вигляді, було б усе файно. А коли ти починаєш змішувати з колою, соками чи ще чимось… це просто г*вно. Я змусив усіх своїх друзів перестати пити, і це класно. Мені здається, ніхто з них не хотів втрачати мене", - також висловлювався він на тему шкідливої старої звички.

  • Раніше MELOVIN після діагностики діабету відповів на хейт, що намагається ухилитися від мобілізації.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита