Лайм

Схуд на 15 кілограмів: хворий на діабет MELOVIN розповів, як змінив спосіб життя

Співак задоволений динамікою лікування

MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров) повідомив про те, що у 26 років у нього діагностували цукровий діабет. У співака генетична форма захворювання (MODY), і він не підозрював про це доти, доки не вирішив видалити грудки біша.

В інтерв'ю для "Сніданок з 1+1" MELOVIN розповів, що хотів зробити пластику для видалення жирових капсул у щоках, щоб виглядати стрункішим. У ході підготовки до операції його приголомшили несподіваними результатами аналізів.

Читайте також: Хвороба Паркінсона, деменція та діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

Фото: instagram.com/melovin_official

"Всі помічали, що я то 85 кг важу, то 70 кг, і в мене постійні стрибки ваги. Але я завжди думав, що це проблема з грудками біша, і треба їх видалити. Часто так буває, що люди приходять до лабораторії для чогось іншого, і випадково дізнаються, що у них діабет. Така ж історія була в мене", - поділився співак.

Меловін зізнався, що після діагностики захворювання схуд на 15 кг, і зараз почувається набагато краще. Йому довелося змінити спосіб життя та дієту, а також звернутися до психотерапевта, щоб навчитися жити з хронічною хворобою.

"У мене все йде класно і стабільно, динаміка позитивна. Зовсім інше харчування: я не їм ті продукти, до яких звик. Картопля, наприклад. Все, що має високий глікемічний індекс, не вживаю. Цукор - до побачення назавжди. Але потім із часом це викликало в мене повагу до себе, – каже виконавець. – Я розумію, що немає картоплі, але є батат. Немає чогось ще – є щось інше".

Читайте також: Чому падає вага: причини різкого схуднення, які слід обговорити з лікарем.

Фото: instagram.com/melovin_official

Нині MELOVIN міряє цукор 6 разів на день, від чого у нього болять усі пальці. Він намагався використовувати спеціальний сенсор, який кріпиться на руку і показує результати без проколювання пальців, але відмовився від цієї ідеї.

"Я пробував, але це викликає тривогу. Ти замість того, щоб вимірювати 6 разів на день, просто береш і моніториш кожну секунду. Так у тебе підвищується кортизол та цукор", - повідомив він.

Також співак звернувся до психотерапевта, щоби навчитися жити зі своїм діагнозом. Наразі він готується до Нацвідбору на "Євробачення-2024" і сподівається потрапити до десятки фіналістів.

Цікаві новини для вас:

Розвиток хвороби вдалося зупинити: телеведучий Богдан Шелудяк розповів про свій стан.

Не спала ночами, дійшла до неврозу: чому співачка Лама зникла із шоу-бізнесу на 10 років.

Мене вигнали з дому: "Міс Всесвіт Україна-2023" розповіла про зраду чоловіка з подругою.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності