Лайм

Роботи дуже багато: Ірина Кудашова висловилася про квартиру у Чернігові, зруйновану атакою РФ

Родина почала відновлювати житло власними силами

Ірина Кудашова, яка нещодавно розповіла про досвід аб'юзивних стосунків, цього разу поділилася подробицями стосовно житла у Чернігові. Акторка повідомила що її квартира була зруйнована у перші дні повномасштабної війни внаслідок ворожої атаки, і наразі родина займається відновленням.

Детальніше про це знаменитість розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк. Вона зазначила, що після обстрілу дім перетворився на суцільні руїни, тому потрібен капітальний ремонт. Також дівчина сказала, що їхня сім’я вже надіслала заявку на отримання фінансової допомоги від держави.

Читайте також: Мікі Рурк вирішив зібрати мільйон доларів на відновлення зруйнованих будинків у Херсоні.

акторка Ірина КудашоваФото: instagram.com/irinaa_kudashova

"В цьому році власним коштом ми почали її відновлювати, робити ремонт. Звісно, роботи там дуже багато. Навіть, можна сказати, що стін не залишилося. Але намагаємося відновлювати, бо моя мама та бабуся хочуть жити в Чернігові й повернутися у власний дім, а не орендовану квартиру. Ми подавали заяви на всі ці державні програми, поки що відповіді не було. Можливо, пізніше", - повідомила зірка.

Кудашова зазначила, що дивом врятувалася від того обстрілу. Вона з родиною виїхала з рідного міста за кілька днів до атаки, і на момент "прильоту" їх не було вдома:

"Ми виїхали буквально в перший день і через три-чотири дні був приліт у наш двір. Просто наша квартира, квартира нашої бабусі – двері й вікна повилітали, шафи попадали. Там були руїни, туди не можна було зайти. Треба було все виносити й з "нуля" будувати. Балкон повністю зник, зруйнований. Це було дуже важко".

Читайте на тему: Українцю, який знявся у кліпі Imagine Dragons, відбудували зруйноване росіянами житло: відео.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ира Кудашова (@irinaa_kudashova)

Також Ірина озвучила подробиці цікавої ситуації, яка сталася після цього. Коли її мама повернулася до Чернігова, то знайшла у зруйнованій квартирі срібну кнопку доньки від YouTube, яку блогери отримують, коли набирають на своєму каналі 100 тисяч підписників.

  • Тим часом Олю Цибульську раніше звинуватили в спробі відновити квартиру батьків в Ірпені благодійними коштами.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували