Лайм

Олег Скрипка зробив заяву про мобілізацію та відповів, чи готові його сини піти на фронт

Фронтмен колективу "Воплі Відоплясова" поділився своїми думками

Олег Скрипка, який останнім часом відомий низкою скандальних заяв, цього разу прокоментував тему мобілізації. Так, він впевнений у тому, що кожна людина має право обирати: долучатися до війська, чи знайти інший спосіб допомагати Батьківщині.

Свою думку з цього приводу артист озвучив в рамках програми "У ліжку". Зокрема, він зазначив що Україна - це демократичне суспільство, де кожен громадянин повинен особисто приймати важливі рішення, "незважаючи на те, які закони".

Читайте також: Уже зовсім дорослі: Олег Скрипка показав, як виглядають його сини Роман та Устим.

Олег СкрипкаФото: instagram.com/o.skrypka

"Я вважаю, незважаючи на те, які закони, кожна людина для себе вирішує, в нас демократичне суспільство. Наприклад, мій гітарист, він вирішив іти на фронт, на передок, він воює з самого першого дня і він не може концертувати, тому що він реально на лінії фронту. А якщо музикант вирішує волонтерити, їздити на передок і грати, наприклад, в лавах культурного десанту, я думаю, що це теж корисна річ", - пояснив музикант.

Висловився виконавець і стосовно того, чому сам не вступив до лав ЗСУ:

"Мені скоро буде 60 років. Тобто це моє рішення, я можу вирішити: їхати на передок чи не їхати на передок. В мене діти, вони малі, вони ще не призовного віку. Це теж їхнє рішення буде: піти на передок чи не піти. Я вважаю, що треба, щоб кожна людина вирішувала, воювати чи не воювати. І виловлювати людей на вулиці - це неправильно".

Також Скрипка чесно відповів, чи готові його сини, 18-річний Роман та 16-річний Устим, піти на фронт. Він зазначив, що наразі вони зосереджені на навчанні.

"У нас розмова була о 4:30 ранку 24 лютого 22-го року, чи їхати за кордон, чи не їхати. Ця розмова тривала 15 хвилин. Моя сім'я сказала: "Ми всі залишаємося в Києві і будемо тут". Ми з моїми синами волонтерили, робили блокпости. Зараз мої хлопці навчаються, а як буде далі - побачимо".

Читайте на тему: Олег Скрипка заявив, що красиві жінки "самі винні" в насильстві та агресії чоловіків.

сини Олега Скрипки - Роман та УстимФото: instagram.com/o.skrypka

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" вважає, що у людей сформувалося негативне ставлення до мобілізації в тому числі і через ЗМІ, які "розганяють хейт". За його словами, це "зменшує зацікавленість людей воювати за нашу країну". Він зауважив, що у цьому питанні "має бути в гарному розумінні правильна та патріотична пропаганда".

Нагадаємо, окрім синів Романа та Устима, разом з дружиною Наталією артист виховує і двох доньок: 13-річну Олесю та 11-річну Зоряну.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували