Лайм

Олю Цибульську звинуватили в спробі відновити квартиру батьків в Ірпені благодійними коштами

Співачка відповіла хейтерам у відеозверненні

Оля Цибульська зіштовхнулася з хвилею хейту, коли повідомила, що стала однією з медіа-амбасадорів відновлення Ірпеня. Нагадаємо, у батьків співачки там є квартира, і внаслідок російської агресії вона була практично зруйнована. У перші місяці повномасштабної війни артистка розповідала про стан житла, а також ділилася етапами процедури подачі заявки на відшкодування нерухомості.

Тепер, після того як знаменитість мала долучитись до проекту та допомогти іншим людям, на неї обрушилася критика. Користувачі мережі звинуватили виконавицю у тому, що вона хоче відновити будинок батьків за рахунок благодійних коштів. Своє невдоволення з цього приводу вони висловили у численних коментарях.

Читайте також: Німб із золота: дружина Остапчука зробила їдке зауваження Єфросиніній за прикраси Cartier.

зруйнована квартира батьків співачкиФото: instagram.com/cybulskaya

Пізніше Цибульська вийшла на зв'язок і на своїй сторінці в Instagram заявила, що після негативу у свій бік відмовилася від зустрічі із мером міста і від того звання амбасадору з відновлення Ірпеня. Вона пояснила своє рішення тим, що "допомога у такій атмосфері забирає здоров'я і бажання".

Що стосується квартири батьків, то, за словами співачки, вона досі у такому ж аварійному стані. У будівлі пошкодження несучої конструкції, частину поверху розглядають під демонтаж, а будь-які роботи щодо ремонту, як кажуть фахівці, можуть встановити загрозу для життя. Тому наразі батьки знаменитості чекають рішення і дій з боку офіційної комісії. Для цього вони вже подали всі необхідні документи: в поліцію, прокуратуру, архітектуру та "Дію", а також здавали кошти для ОСББ на ремонт даху.

"Зараз як усі громадяни, що постраждали від обстрілу чекають на рішення, свою чергу та періодично дізнаються про стан справ. Досі відповідь : в процесі. Чекайте. Розумію і відчуваю напругу та втому від складних обставин. Ми всі у них", - зазначила виконавиця.

Читайте на тему: В Росії бізнес Віри Брежнєвої закрили "за борги": як заробляла співачка.

Цибульська зауважила, що вірить у те що ця справа вирішиться законним шляхом, своєчасно і в порядку черги. Своїх "кривдників", якщо вони не зупиняться, зірка пригрозила покарати судом.

"Я звертаюся до розуму, до мудрості, до того, аби ми всі жили за однаковими законами. Я хочу, щоб всі питання вирішувалися поступово і відповідно до законодавства, - сказала артистка. – Якщо далі в соцмережах будуть продовжуватися цькування, я з усіма скрінами (які я обов’язково зберігаю) буду звертатися до суду".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"