Лайм

Став іншою людиною: Огнєвіч розповіла про батька, який рятує українських військових

Знаменитість поділилась, як війна змінила її рідну людину

Злата Огнєвіч розповіла про свого 65-річного батька-лікаря, який продовжує рятувати життя поранених українських військових. Зокрема, у проекті "Пісня мого життя" співачка повідомила, що наразі Леонід Григорович працює в одній з лікарень Харківської області.

За словами виконавиці, її рідна людина помітно змінилася за два роки повномасштабної війни, і у минулому був момент, коли Злата навіть не впізнала свого батька. Вона зазначила, що за цей період він "став іншою людиною".

Читайте також: Його могли вбити: Злата Огнєвіч розповіла про шахрая, який ошукав зірок на 10 млн гривень.

Злата Огнєвіч і її батько Леонід ГригоровичФото: instagram.com/zlata.ognevich

"Зараз він перебуває у Харківській області, працює і допомагає нашим хлопцям, яких привозять з фронту. Через півроку, коли батько приїхав зі шпиталя, я його не впізнала. Це була зовсім інша людина. Його очі були сумні, він провів дуже багато операцій і ампутацій", - сказала Огнєвіч.

Попри труднощі і випробування, артистка пишається рішенням свого батька і далі працювати. Незважаючи на те, що вік дозволяє йому вже вийти на пенсію, чоловік обрав для себе інший шлях. Знаменитість зізнається, що її зв'язок із батьком з роками лише зміцнився:

"Він для мене приклад, адже йому понад 65 років, він вже міг би бути на пенсії, відпочивати, але обрав інший шлях і допомагає пораненим. У мене з батьком дуже сильний зв'язок, і з роками він став ще сильнішим".

співачка зізнається, що пишається батьком. Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Окрім того, співачка поділилася, що на початку повномасштабної російсько-української війни хотіла вивезти своїх батьків в безпечне місце. У відповідь на це Леонід Григорович заявив, що нікуди не збирається їхати з рідної країни.

"Він врятував дуже багато людських життів. Коли почалось повномасштабне вторгнення, я хотіла відвезти його з мамою у безпечне місце, але тато сказав, що він нікуди не буде їхати зі свого дому", - зазначила зірка української сцени.

Читайте на тему: Маю право на відпустку: Злата Огнєвіч відповіла на хейт через відпочинок у Таїланді.

Нагадаємо, також нещодавно Злата показала спільне фото зі своєю мамою Галиною. На опублікованому в Instagram знімку вони позували з посмішками на обличчях. "Матуся передає всім привіт", - лаконічно підписала кадр артистка. "Сказала мамі, щоб вона частіше себе балувала, приділяла увагу, підбирала луки, робила макіяж і зачіску – знаходила натхнення бути жінкою", - також повідомила вона в Instagram-stories.

Тим часом у коментарях шанувальники зазначили, що співачка дуже схожа на свою маму, та залишили для обох безліч компліментів.

виконавиця зі своєю мамою Галиною. Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували