Лайм

Українська ведуча повідомила про лікування раку, який повернувся через 12 років

Жінка закликала українців відповідально ставитись до власного здоров'я

46-річна ведуча Наталія Фіцич повідомила про онкологію, яка повернулася до неї через 12 років. Вона поділилася, що розпочинає курс променевої терапії, а також на неї чекають зміни у робочому графіку через стан здоров'я.

Деталі лікування та самопочуття жінка розкрила у публікації у Facebook. Вона написала, що пухлини виявили у неї кілька тижнів тому, їх видалили але згодом з'ясувалося, що не повністю. Після чого лікар наполіг на додатковому обстеженні.

Читайте також: Найскладніше позаду: Олена Шоптенко розповіла про реабілітацію після операції на коліні.

Наталія ФіцичФото: facebook

"Війна і ті біди, що звалилися на мене за останні роки, далися взнаки. Рак повернувся. 12 років тому він також був на початковій стадії. Недавно мене вже навіть зняли з обліку, і я видихнула з полегшенням, а дарма, - йдеться у пості. - І ось тепер я починаю курс променевої терапії. Намагатимусь продовжити працювати. Рішенням каналу (Прямий) я залишаю слот, в якому була перші два роки повномасштабного вторгнення, в якому переживала разом з глядачами найстрашніші дні війни. Канал запускає новий сезон. Тож відтепер з понеділка по п’ятницю вестиму ефір з парнером о 13 та сама о 14".

Також у публікації, присвяченій стану свого здоров'я, Фіцич закликала користувачів вчасно проходити медичне обстеження та не нехтувати турботою про себе. Вона наголосила, що війна і тривога на тлі війни залишають свій відбиток, і не в останню чергу позначаються саме на здоров'ї:

"Життя, воно таке - приносить зміни, не всі хороші і бажані, але вже як є. Треба вчитися з ними жити. І ще: хочу закликати всіх і кожного подбати про своє здоров’я. Зробіть чек-ап, здайте хоч базові аналізи, перевірте стан хронічних хвороб. Війна і тривоги усім нам даються взнаки. І краще виявити проблеми на початках".

Читайте на тему: Єгор Гордєєв розповів, чому Руслана Писанка приховувала свій онкологічний діагноз.

ведуча повторно захворіла раком. Фото: facebook

Наостанок Наталія зазначила, що готова боротись, як і бореться зараз уся країна проти ворога. "Бо поруч є ті, кому ми потрібні. Життя варте цієї боротьби. А фото саме з тих перших тижнів повномасштабної війни. Тоді я почувалась такою ж розгубленою перед невідомим майбутнім, але сповненою наміру боротися", - підсумувала вона.

До слова, Наталія Фіцич – тележурналістка, режисерка та письменниця. Вона родом з Буковини, народилася в родині оперного співака Степана Фіцича та письменниці Зірки Мензатюк. З 1978-го року мешкає у Києві.

Закінчила Український гуманітарний ліцей та інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. В журналістиці працює з третього курсу: спершу в програмі "Вісті" Миколи Канішевського, потім репортеркою програми "Подробиці" на телеканалі "Інтер", також працювала на телеканалі "1+1". Разом із чоловіком Володимиром Ар'євим створила студію та вела свої програми "Відкрита зона" і "Майстер-клас з Наталкою Фіцич". Наразі працює ведучою телеканалу "Прямий".

  • Має доньку Ярину - депутатку Київської міської ради, яку минулої весни підозрювали у скоєнні ДТП під наркотиками. Наталія раніше коментувала справу, де фігурувало ім’я її доньки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували