Лайм

Вбрання з глибоким символізмом: Ангеліна Усанова перемогла на престижному конкурсі краси в Єгипті

Українка продемонструвала кілька ефектних образів

У Єгипті відбувся конкурс краси "Miss Eco International", де перемогла співачка, модель та інструкторка з йоги Ангеліна Усанова. Мета даного заходу, як відомо, пропагувати важливість збереження планети, навколишнього середовища, просувати туризм у світі, і після заслуженої перемоги українка стане послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища.

Дівчина вражала журі своїми образами, зокрема один із них нагадував про війну в Україні, а інший - відсилав до проблеми лісових пожеж. Фото з заходу, а також подробиці Усанова повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Софія Шамія розповіла про атмосферу на конкурсі "Міс Світу" та учасницю, яка говорила українською.

Ангеліна УсановаФото: instagram.com/usanova.life

За нагородою модель вийшла в срібній блискучій сукні із зеленими камінцями. У піблікації переможниця подякувала своїй команді та усім причетним до даного заходу.

українка з іншими учасницями.Фото: instagram.com/usanova.life

Також для цього заходу були створені і інші костюми, в тому числі сукня "Фенікс", яка символізувала війну в Україні та нагадувала про те, що наша країна досі потерпає від російської агресії і продовжує жити в страшних реаліях сьогодення.

сукня "Фенікс" символізує війну в Україні.Фото: instagram.com/usanova.life

Фото: instagram.com/usanova.life

Інший костюм Усанової, що мав назву "Світ у вогні", нагадує про проблему лісових пожеж. Вбрання увійшло в топ-3 переможниць у категорії "Найкраща екосукня", оскільки воно було не лише неймовірно ефектним, але є передавало в собі глибокий символізм.

Корсет декорований пластиковими пляшками червоного та чорного кольорів та деталями, що були вирізані з будівельних трубок. Кожна дрібниця окремо оброблена вогнем, щоб надати форму і вигляд язиків полум'я. Спідниця "Світу у вогні" зроблена із вживаних штор та тюлей, на яких можна побачити принт із зображенням вогню.

Читайте на тему: На конкурсі "Міс Світу" обрали переможницю: фото королеви краси.

сукня "Світ у вогні" символізує проблему лісових пожеж.Фото: instagram.com/usanova.life

Конкурс “Miss Eco International” присвячений здоров'ю розуму, тіла та духу, і це найбільший подібний захід на Близькому Сході, посідає 7 місце в світі. Основна його мета - вибрати найгарнішу жінку, яка буде пропагувати екотуризм та його сталий розвиток у всьому світі відповідно до Цілей сталого розвитку ООН до 2030 року.

Захід був створений у 2015 році в рамках організації Бережімо планету ООН і відстоює різноманітні гуманітарні проблеми за допомогою ЗМІ. Наразі він охоплює близько 85 країн під гаслом "Краса заради мети: довкілля".

  • Сучасна вишиванка і розкішні вечірні вбрання: раніше ми розповідали, які сукні показала українка на "Міс Світу".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про ветерана війни Терена, який став новим "Холостяком"

Головним героєм Холостяка 13 став військовослужбовець Олександр Терен Будько - що відомо про захисника, який втратив ноги

Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Представник Латвії на Євробаченні-2024 співак Dons заспівав українською пісню Teresa & Maria alyona alyona і Jerry Heil - відео

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжкохворий Брюс Вілліс показався з маленькою онучкою Луеттою - який вигляд має 69-річний актор, який хворий на деменцію