Лайм

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Знаменитість став на захист рідної країни

30-річний Юрій Феліпенко, який нещодавно долучився до лав ЗСУ, розповів про проходження військових навчань та ставлення до служби в цілому. Так, актор зазначив, що цікавістю навчається новій для себе справі і відчуває себе потрібним.

"Перебуваючи тут, я вже відчуваю, що я необхідний. Я небагато знаю в армійській темі, але залюбки вчусь. Я дійсно отримую задоволення. І величезна мотивація для мене особисто — це піклування батальйону про нас. Я не думав, що може бути таке у війську. Зараз я ще впевненіший у своєму виборі, ніж був до цього", - сказав знаменитість в інтерв'ю для "1+1".

Читайте також: 52-річний Дмитро Коляденко, який стоїть на військовому обліку, прокоментував тему мобілізації.

Юрій ФеліпенкоФото: instagram.com/y.felipenko

Феліпенко також розповів, що до змін у своєму житті поставився з певною легкістю, оскільки рішення долучитися до армії не було для нього спонтанним, натомість, навпаки, стало обміркованим. Він додав, що наразі всі його думки зайняті військовою діяльністю, у той час як про акторське він не думає, адже не має на це часу:

"Знаєте, призвичаїтися було неважко, тому що я цей вибір зробив не за один день. Щодо навчання, я максимально намагаюся віддати себе сюди. Зараз зовсім не думаю про акторське. Мені це наразі нецікаво. Я хочу максимально взяти ті знання, які мені дадуть тут, а потім безпосередньо в батальйоні".

Читайте на тему: Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону.

актор долучився до батальйону "Ахіллес". Фото: instagram.com/y.felipenko

Відомо, що Феліпенко доєднався до батальйону ударних БПАК "Ахіллес" 92 ОШБр. На початку повномасштабної російсько-української війни зірка серіалів "Обіцянка Богу" і "Колір пристрасті" якийсь час був у складі одного із ТРО столиці, а після присвятив себе волонтерству. Також він говорив, що після 24 лютого 2022 року "переосмислив власне ставлення" до співгромадян, і вважає, що обов'язок кожного українця - підтримувати армію всіма доступними способами.

До слова, батальйон ударних БПАК "Ахіллес" – підрозділ добровольців, який був створений на початку повномасштабного вторгнення. Його командиром є Юрій Федоренко із позивним "Ахіллес". Рота брала участь в боях на Бахмутському та Куп'янсько-Лиманському напрямках.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених