Лайм

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Прихильники засипали дівчинку привітаннями

2 травня принцесі Шарлотті виповнилося 9 років, і з нагоди цього свята королівська родина поділилася її святковим фото. Зокрема, на сторінці принца і принцеси Уельських у соцмережах з'явився кадр, на якому їхня донька позувала із посмішкою.

"З 9-річчям, принцесо Шарлотто! Дякуємо за всі добрі повідомлення сьогодні", - йдеться у підписі до знімку, авторкою якого традиційно стала Кейт Міддлтон, її матір. У коментарях юзери вітають дівчинку з днем народження, а також пишуть про те, що вона однаково схожа як на маму, так і на батька.

Читайте також: Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру.

принцесі Шарлотті виповнилося 9Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

На опублікованому фото Шарлотта позує з розпущеним світлим волоссям, щирою посмішкою та допитливо дивиться в об'єктив. На ній джинсова спідниця, синій джемпер та кардиган темно-вишневого відтінку.

До слова, Шарлотта - друга та єдина донька принца Вільяма та його обраниці Кейт Міддлтон, яка нині бореться з раком. Також подружжя виховує двох синів: старшого Джорджа та молодшого Луї.

На даний момент дівчинка займає третє місце в лінії престолонаслідування. Перед нею знаходяться її батько принц Вільям, який є головним спадкоємцем після короля, а також старший брат Джордж.

Вільям і Кетрін зі своїми трьома дітьми.Фото: Getty Images

Читайте на тему: Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство.

Нагадаємо, принцеса Шарлотта з'явилася на світ 2 травня 2015 року в лікарні Святої Марії, що розташована у Лондоні. Її батько, принц Уельський, був присутній при народженні, так само, як і при народженні свого первістка. Після неї у лінії наслідування британського престолу - молодший брат принц Луї, який з'явився на світ у квітні 2018 року.

Британська принцеса, як відомо, має офіційне ім'я та титул "Її Королівська Високість Принцеса Шарлотта Уельська". До того, як 9 вересня 2022 року її батька було призначено принцом Уельським, Шарлотту називали "Її Королівська Високість Принцеса Шарлотта Кембриджська". В імені єдиної дочки Вільям вшанував свою матір Діану Спенсер, адже повне ім’я іменинниці - принцеса Шарлотта Єлизавета Діана Уельська.

Шарлотта під час Різдвяної служби в церкві Святої Марії Магдалини, грудень 2023.Фото: Getty Images

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024