Лайм

Усі моляться за найкращий результат: родичка Кейт Міддлтон висловилася про її лікування раку

Сара Фергюсон підтримала принцесу Уельську

Оприлюднення онкологічних діагнозів членів королівської родини Великої Британії стало для громадськості несподіванкою. Але до того, як про свій рак розповіли король Чарльз і Кейт Міддлтон, про хворобу заговорила Сара Фергюсон, герцогиня Йоркська.

Читайте також: Хто є хто в королівській сім'ї Великої Британії: порядок престолонаслідування та цікаві факти.

Сара Фергюсон підтримала Кейт Міддлтон: обидві вони лікуються від раку Фото: Instagram / Getty Images

Сара Фергюсон - мати принцес Євгенії та Беатріс та колишня дружина принца Ендрю, середнього сина королеви Єлизавети ІІ. Вона є тіткою принца Вільяма. Влітку 2023 року у неї виявили рак молочної залози на ранній стадії, а в січні 2024 року 64-річна жінка повідомила, що лікується ще й від меланоми – раку шкіри.

Знаючи про боротьбу із хворобою із власного досвіду, Фергюсон підтримала Кейт Міддлтон і розповіла, що вся королівська сім'я молиться за її одужання.

"Усі мої думки і молитви з принцесою Уельською, яка починає лікування. Я знаю, що вона буде оточена любов'ю своєї родини і що всі моляться за найкращий результат. Як людина, яка в останні місяці зіштовхнулася з власною боротьбою з раком, я захоплююсь тим, як вона публічно розповіла про свій діагноз. Знаю, що це принесе величезну користь для підвищення обізнаності", - написала вона.

Фото: https://www.instagram.com/sarahferguson15/

Також родичка Кейт висловила сподівання, що преса та користувачі мережі дадуть їй можливість спокійно проходити терапію, без необхідності виправдовуватися за невдале редагування сімейного фото чи спростовувати теорії змови про кризу у стосунках із принцом Вільямом.

"Я сподіваюся, що тепер їй буде наданий час, простір та усамітнення, щоб одужати", - висловилася Сара Фергюсон.

Нагадаємо, що в січні Кейт Міддлтон зробили операцію на черевній порожнині, після якої лікарі діагностували рак. 42-річна дружина принца Вільяма відновилася після хірургічного втручання, а тепер розпочала превентивний курс хіміотерапії. Тип злоякісної пухлини та стадію хвороби Кейт не розголошує.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни