Лайм

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Такий крок може означати подальшу відмову від королівських титулів

Після новини про рак у Кейт Міддлтон принц Гаррі вперше публічно виступив по відеозв'язку в рамках щорічних загальних зборів Travalyst - екологічної туристичної компанії. Під час цього чоловік вирішив розповісти про набуття нового громадянства.

Так, цієї середи була представлена звітність компанії, де у тому числі показали оновлену інформацію щодо її власника, яким є Гаррі. В документації зазначається, що його місце проживання змінилося з "Велика Британія" на "США". Про це пише New York Post.

Читайте також: Хто є хто в королівській родині Великої Британії: порядок престолонаслідування та цікаві факти.

принц ГарріФото: Getty Images

Таким чином герцог Сасекський повідомив про плани набути громадянства США, що для його родини може означати подальшу відмову від королівських титулів. Свій новий офіційний статус резидента Америки він дав задньою датою, коли разом із дружиною був вигнаний з котеджу Фрогмор.

Туристична організація, про яку йшлося вище, була заснована принцом Гаррі у 2019 році. Некомерційна організація розташована у Лондоні, а зміна місця проживання в офіційних документах виступає головним показником стосовно того, що принц не планує повертатися до рідної країни, а хоче залишитися в Америці і надалі.

Нагадаємо, до цієї країни принц Гаррі разом з дружиною та дітьми перебралися у 2020 році після того, як оголосили про відмову від королівських обов'язків. Після переїзду пару виселили з їхнього британського будинку Фрогмор-котедж, який покійна королева Єлизавета II подарувала їм після весілля у 2018 році.

Читайте на тему: Усі моляться за найкращий результат: родичка Кейт Міддлтон висловилася про її лікування раку.

Під час поїздок до Британії Меган та Гаррі вимушені зупинятися у друзів чи в готелі, оскільки інших варіантів у них немає. "Дім для мене зараз, поки що, в Штатах. І це дійсно так відчувається. Нас зустріли з розпростертими обіймами, і ми створили таку чудову спільноту в Санта-Барбарі", - говорив молодший син короля Чарльза в інтерв'ю "Today" у 2022 році.

принц Гаррі і Меган МарклФото: Getty Images

Коментуючи переїзд родини до США, королівські експерти та просто шанувальники ділилися різними версіями щодо причин такого рішення. Зокрема, хтось говорив, що Меган не вдалося знайти спільної мови з спокійної королевою Єлизаветою II, тоді як інші заявляли про те, що обраниця Гаррі має непрості стосунки з принцом Вільямом та Кейт Міддлтон.

Читайте на нашому сайті: Роуз Генбері відповіла на чутки про роман з принцом Вільямом на тлі теорій про "зникнення" Кейт.

Окрім того, подружжя переживало розчарування через постійне стеження за ними преси. Також їх не влаштовувала заборона Букінгемського палацу займатися розвитком власного бренду SussexRoyal. Тоді Гаррі та Меган говорили про плани щодо фінансової незалежності від королівської родини.

Пізніше парі таки вдалося переназвати власний сайт на Success.com: там можна знайти їхні біографії, а також перелік останніх новин про них. Деякі джерела припускають, що подружжя наважилося на цей крок, аби підвищити власну медійність.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації