Лайм

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Чоловік пояснив, як "кварталівцям" вдається бути присутніми на концертах

Євген Кошовий, який у минулому отримав орден "За заслуги" від президента, прокоментував службу у Нацгвардії своїх колег. Зокрема, він висловився про Олександра Пікалова та Володимира Мартинця, яким інколи вдається долучитися до зйомок "Єдиного кварталу".

Про їхню службу актор та художній керівник студії "Квартал 95" розповів в інтерв'ю "Коротко про" для видання "КП". Так, він повідомив, що наразі чоловіки не знаходяться у запасі і їх відпускають на записи програм на офіційний запит команди, але отримати дозвіл виходить далеко не завжди.

Читайте також: Чим займалася Олена Зеленська до того, як стати першою леді: актор Шумко розповів про її роботу.

Євген Кошовий і Володимир Мартинець на сцені "Кварталу"Фото: instagram.com/martynets.v

"Саша Пікалов і Вова Мартинець служать у своїх частинах і виконують ті завдання, які ставить перед ними їхнє керівництво. Щоб хлопців в той чи інший день відпустили на концерт чи на виїзд з виступами для тих же військових, ми заздалегідь пишемо офіційний лист з датами концертів і проханням відпустити. І такі листи ми пишемо не тільки щодо Саші і Вови, але й щодо інших військовослужбовців, які беруть участь у наших концертах чи у зйомках інших проєктів, тієї ж "Ліги Сміху", - зазначив Кошовий.

"Буває, що не відпускають. Але і відпускають також. Бо все ж таки розуміють, що підтримка морально-психологічного духу наших людей зараз також дуже важлива, - також поділився він. - Тим більше, наші концерти благодійні, і кошти з них також йдуть на допомогу ЗСУ".

Читайте на тему: По всім нормам законодавства: Олександр Еллерт відповів, як переїхав за кордон під час війни.

Олександр Пікалов нині служить в Іміджево-видавничому центрі Нацгвардії.Фото: instagram.com/pikalov95_official

Окрім того, відомо, що раніше депутат Володимир Ар'єв у соцмережах говорив, що робив запит стосовно інформації, де служить Пікалов та інші "кварталівці". У відповіді йшлося про те, що з кінця лютого 2022 року по січень цього року Пікалов проходив військову службу у військовій частині 3066 Північно-оперативного територіального об'єднання Нацгвардії, а нині він працює в Іміджево-видавничому центрі Нацгвардії.

Подання відповідного запиту також прокоментував Кошовий, де зазначалося у тому числі і про нього теж:

"Так, я бачив запит і знаю, що і про мене в ньому йшлося. Цікавляться люди, де я, що я, куди виїхав чи не виїхав, де я служу. Навіть депутат Ар’єв не знає, хто з нас служить, а хто не служить. Але подає запит з надією, що йому дадуть відповідь, де служить Кошовий і що він робить".

Євген Кошовий.Фото: instagram.com/evgenii.koshevoi

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024