Лайм

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Також артистки розповіли присутнім про українські традиції

5 травня у Швеції відбулася урочиста церемонія відкриття "Євробачення-2024", де бірюзовим хідником пройшлися 36 учасників з різних країн. alyona alyona і Jerry Heil для цього виходу обрали вбрання з глибоким символізмом, а також поділилися важливими меседжами.

Так, представниці України на міжнародному пісенному конкурсі постали перед присутніми у футболках з підвішеними справжніми ключами, які символізують "фантомний дім", куди вже немає змоги повернутися. Цим модним жестом артистки закликали допомогти нашій країні відбудувати зруйновану окупантами гімназію, що розташована в селі Велика Костромка, Дніпропетровська область. Фото та відео з бірюзового хідника виконавиці опублікували на своїх сторінках Instagram.

Читайте також: Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням".

Фото: instagram

"Це соціальна кампанія. Ми хочемо нагадати людям, що є багато українців, які втратили домівки. Ключі символізують "фантомні будинки". Це коли ти маєш ключі, але більше немає куди повертатися. Зокрема, це є символом школи, яка була розбомблена в Україні. Тож, ми збираємо кошти для її відбудови, щоб діти мали змогу повернутися і продовжити навчання", - сказали співачки в коментарі ведучій.

Авторкою образів артисток є дизайнерка Лілія Літковська, і вона також прокоментувала символізм цього вбрання: "З початку війни тисячі й тисячі українців втратили свої домівки, але є дещо, що завжди залишається з нами - і це невидимий зв’язок із рідним домом, нашим корінням та батьківщиною, який ніщо та ніхто не в змозі зруйнувати. Ключі в образах, створених для Jerry Heil та alyona alyona, символізують саме цю прив’язаність до рідної домівки, що закарбована в нашому серці, де б ми не були, і саме вона стане ключем до відновлення, відбудови та повернення нашого дом".

Фото: instagram

Читайте на тему: Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні.

Окрім того, на хіднику у Мальме представниці нашої країни з'явилися з великоднім кошиком, де були з паска та яйця. У такий спосіб, у православний Великдень, 5 травня, alyona alyona і Jerry Heil розповіли світові про українські традиції. Зокрема, вони запропонували ведучій зіграти з ними у великодню розвагу і "побитися" крашанками. Ведуча після короткої інструкції охоче погодилася і в результаті залишилася зі своєю "побитою" крашанкою. Також зірка пообіцяла спробувати великодню українську випічку.

Нагадаємо, alyona alyona і Jerry Heil зі своєю конкурсною піснею "Teresa & Maria" виступлять у першому півфіналі конкурсу, який відбудеться вже завтра, 7 травня. За прогнозами букмекерів, вони мають всі шанси здобути перемогу, адже знаходяться у трійці лідерів.

  • Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки про співпрацю з нею.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною