Лайм

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Співак-військовослужбовець насолоджується батьківством

На початку квітня Віталій Козловський повідомив, що вперше став батьком. Дружина співака та військовослужбовця ЗСУ Юлія Бакуменко народила сина, якого батьки назвали Оскаром. Через місяць артист показався перед шанувальниками з первістком на руках.

На особистій сторінці в Instagram щасливий батько опублікував селфі, зроблене в домашньому дзеркалі. У кадрі Віталій з голим торсом тримає сплячого малюка. І хоча публікацію Козловський присвятив хейту українців один одного під час війни, коментатори не змогли залишити без уваги милий знімок. Підписники написали багато теплих слів і наголосили, що співаку дуже личить батьківство.

Читайте також: Довго були в стосунках: Козловський розповів про одруження зі своєю піарницею.

Фото: .instagram.com/vkozlovsky_music

"Солодкі ніжки", "Яка краса, а тато - тим паче", "Як же щиро рада за тебе. Такі милі, щастя вам і миру", "Як вам личить", "Боже, скільки краси на цьому фото!", " Найкращий татусь", "Яка милота", "Вам дуже личить сім'я і те добро і світло, яке ви несете", "Які ви милі", "Вам личить батьківство", - пишуть підписники у коментарях під фото.

У дописі Віталій, який сам неодноразово стикався з критикою з боку українців, поділився своїми думками щодо хейту в українському суспільстві.

"Чи ти виїхав за кордон і облаштовуєшся там, дбаючи лише про свій комфорт. Чи займаєшся творчістю і вкладаєшся винятково в себе і саморозвиток. Чи пішов служити/воювати, залишивши позаду все життя і плани… Кількість г*вна і хейту, які на тебе виллють "любі" співвітчизники, буде приблизно однаковою. Ясно, що є москальські боти, чия задача дестабілізувати. Але доводиться визнати, що принцип "кусай ближнього", - це національна українська розвага", - висловився співак.

Читайте також: Козловський зізнався, ким працює після переведення з Нацгвардії до військового оркестру.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Віталій додав, що вже не реагує на хейт, оскільки зараз має інші пріоритети в житті. Однак це допомогло йому зробити висновок, що "кожен сам за себе".

"Тому попри все і всіх необхідно стабільно добре робити свою справу та наскільки це можливо, вірити в Людей! У моєму оточенні багато достойних, добрих, совісних, щирих… Яким варто допомагати, про яких якщо і хочеться говорити, то лише хороше", - додав він.

Дружина Віталія Козловського підтримала коханого у коментарях. "Люблю вас обох. І точно знаю, що твої щирі наміри важливіші за те, хто що скаже", - написала Юлія Бакуменко під дописом.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Віталій Козловський розповів про свій досвід партнерських пологів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера