Лайм

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Вона відома шанувальникам романтичного реаліті

Днями Міністерство закордонних справ України представило свого цифрового речника Вікторію ШІ, яка коментуватиме консульську інформацію для ЗМІ. Її створили за допомогою штучного інтелекту, а прообразом стала Розалі Номбре. Що про неї відомо і який вигляд має дівчина - далі в матеріалі theLime.

Читайте також: Де зараз Ніно Катамадзе – грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни.

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

Розалі Номбре – українська співачка, модель, блогерка та учасниця 11 сезону шоу "Холостяк". Дівчина народилася у Донецьку. Її батько – уродженець Африки, з яким вона не спілкується.

У 2014 році Номбре переїхала до Харкова. Там вона закінчила Харківський національний університет імені В.М. Каразіна, де вивчала банківську справу та страхування. Розалі здобула диплом магістра, але за спеціальністю не працює. Вона обрала для себе творчу професію – працює співачкою та моделлю. Крім цього дівчина захоплюється графічним дизайном і грає на фортепіано.

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

У 2021 році Розалі прийшла на проект "Холостяк-11" боротися за серце Михайла Заливака, який до зйомок реаліті теж жив у Харкові. Учасниця та головний герой були знайомі ще до реаліті. Номбре працювала співачкою у караоке, де любив відпочивати Заливако, і вони часто бачилися.

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

Розалі залишила романтичний проект за крок від фіналу, коли вже почала відчувати до героя теплі почуття.

"Я ніби впала в урвище. Боляче, що наша історія закінчилася. Мені снилося як ми вдвох повертаємося до Харкова. Я закохалася. Занадто несподіване прощання, тому настільки важке", - зізнавалася Номбре.

Читайте також: Куди зник Олександр Порядинський - переможець "Х-фактора", який вражаюче схуд і дійшов до Нацвідбору.

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

Після участі в "Холостяку" Розалі почала активно вести блог в Instagram, продовжила займатися музикою та моделінгом, переїхала до Києва.

Незважаючи на окупацію росіянами Донецька, Номбре продовжувала їздити до рідного міста, щоб відвідати рідних.

"Коли у 2014 році я була змушена покинути дім, я пообіцяла собі - кожен Великдень приїжджатиму додому в Донецьк. 5 років цей план працював як годинник. Я відкладала всі справи і поверталася. Поверталася, щоб завжди пам'ятати, хто я така і звідки моє коріння", - розповідала Розалі у своєму блозі.

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

Проте у 2020 році дівчина не змогла потрапити до Донецька, оскільки "РФ і так звана ДНР закрила кордони для українців". Отримавши відмову, за словами Розалі, вона пообіцяла собі, що у 2021 році зробить усе, щоб бути у рідному місті на Великдень.

"Я зверталася до української влади, навіть писала офіційний лист до офісу Президента. До РФ звертатися не мало сенсу. Вони мені свою відповідь уже дали, коли російський прикордонник кинув мій паспорт через паркан. "Отказано в транзите", - розповідала вона. - 4 місяці, десятки папірців, великі суми грошей, небайдужі люди, які передавали мої документи з Києва та Харкова в Донецьк та навпаки. Але врешті-решт, я свого домоглась - у серпні 2021 я потрапила до свого шахтарського краю".

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

Останній раз у Донецьку Розалі була напередодні повномасштабного вторгнення Росії в Україну – у січні 2022 року.

Читайте також: Одружився і став татом у 19: як живе Роман Сасанчин після перемоги в "Голосі країни".

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

1 травня 2024 року стало відомо, що Номбре взяла участь у проекті МЗС України. Для цього команда зняла та оцифрувала її зовнішність. У міністерстві наголошували, що консульська представниця та її реальний прототип – це дві різні особи, і з офіційними коментарями виступає лише Вікторія ШІ.

"Мене звати Вікторія Ші, я створена з використанням штучного інетелекту, щоб оперативно та якісно інформувати щодо консульських питань. Я є цифровою особою, тобто текст, який ви чуєте, не зачитувала реальна людина, це зробив штучний інтелект", - каже Вікторія ШІ на своєму першому відео.

Після цієї новини навколо нової зірки МЗС стався расистський скандал. Хейтери в коментарях накинулися на Розалі через колір шкіри та дорікнули авторам, що не одягли на неї вишиванку. Дівчина не стала мовчати і відповіла недоброзичливцям.

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

"Дякую, розумні, прекрасні, адекватні, сучасні люди, за те, що попередні сторіз для вас були шок-контентом. Для мене не дуже, тому що я вже давно знайома з цими печерними людьми, які зі своїх сховищ пишуть СМСки анонімно в інтернатах. Ну, мене здивувало інше. Вони писали: "що, не могли взяти українку"… Це означає, що українці не розуміють, хто такі українці. Воу. 11-й рік війни. А ви вважаєте, що таке українці? Хіба не всі, хто набуває громадянство України або народжується з ним, як би він не виглядав, є українцем? А люди цього не розуміють. І оце для мене типу… куди ми несемось, що відбувається", - обурилася Розалі.

Фото: instagram.com/rosali_kovbasa

Дізнайтеся також, що сталося з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя в США.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель